ESENLER İYİ PARTİDEN CENTİLMENLİK TEKLİFİ

ESENLER İYİ PARTİDEN CENTİLMENLİK TEKLİFİ

Esenler İyi Parti ilçe Başkanı Ş. Ömer Kara ve ilçe teşkilatı Ramazan bayramının ikinci gününde Cumhuriyet Meydanında kurduğu stantta Esenler halkının yaşlısıyla genciyle doyasıya bayramlaştı.

KARA MEYDANDA YAŞANAN OLUMSUZLUKLARA TEPKİ GÖSTERDİ 

Esenler İyi Parti ilçe başkanı Ş. Ömer Kara: Bugün ve önceki gün bu meydanda hoş olmayan bazı durumlar bizi rahatsız etti. Önceki gün iki siyasi partinin sürtüşmesi bugün benzer bir olayın olması tarafımızca hoş karşılanmadığı gibi esnafımızı ve vatandaşlarımızı da tedirgin etti. Bu alanda yapılan seçim çalışmaları böyle olumsuzluklarla, kavga, gürültü ile devam etmemeli, bu duruma tüm siyasi ilçe başkanları bir araya gelerek son vermelidir. 

KARA’DAN İLÇE BAŞKANLARINA VE KAYMAKAMA ANLAMLI TEKLİF

Tüm siyasiler yaptıkları seçim çalışmalarını birbirlerine saygı göstererek yapmalıdır. Kendimizden daha çok etrafta iş yapan esnafımıza, alanda eşi, çocukları ile gezen vatandaşlarımıza saygılı davranmalıyız. Kaymakamımıza bu konuda büyük görev düşüyor, kendileri gereğini yapacağına inanıyorum. Birisi sesi sonuna kadar acıyor, diğeri gücü yettiğince bağırıyor olan ise vatandaşa oluyor, olan ise insanların kutuplaşarak birbirine düşmanlaşması oluyor. Daha önce yapılan secim çalışmalarındaki centilmenlik anlaşmasının yapılarak uygulanması için elimizden ne gelirse yapacağız” diyerek önemli konuşma yaptı

KONUŞMANIN TAMAMI VİDEO İZLE 

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli