ESENLER İYİ PARTİ GECE- GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

ESENLER İYİ PARTİ GECE- GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu, gündüz stantta, gece mahallelerde. Kara, ekip arkadaşları ile omuz omuza vererek parti teşkilatı ile çalışmalarına gece- gündüz ara vermeden devam ediyor.

Esenlerin siyaset sahnesinde en hareketli partilerinden İYİ Parti seçimlere en hazır parti olduğunu gösterdi. İYİ Parti, Esenler’de günden güne büyüyerek geniş halk kitlelerine ulaşarak, her siyasi görüşten olan insanları bünyesine katarak siyasi rakiplerine gözdağı veriyor.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu, dün akşam saatlerinde parti üyelerinin yoğun katılımı ile ellerinde dövizler, yüreklerinde sevgi ve korkusuzlukla “KAHROLSUN İSTİBDAT YAŞASIN ÖZGÜRLÜK” sloganları ile Esenlerin mahallelerinde kalabalıkla yürüdüler. İYİ Partiler iktidarın yanlışlarına, düzenin çarpıklığına, tek adam diktatöryasına son vermek için Esenler halkını İYİ Parti saflarında mücadeleye davet ettiler.  

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada: gördüğünüz gibi her geçen gün partimize artan bir teveccüh ile karşı karşıyayız. Halkımıza söz verdik, bu saray düzenine son vereceğiz. Yöneticilerimiz ile birlikte gece gündüz demeden partimizin gücüne güç katmak, cumhuriyetimizi ve cumhuriyet değerlerini korumak, AKP iktidarına son vermek için çalışmalara yılmadan, yorulmadan devam ediyoruz.

“HALKIN VERDİĞİ DESTEKLERLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ “

Günden güne büyüyen partiyiz. Her kesimden, her siyasi oluşumdan insanlar partimize geliyor üye kayıtlarını yaptırıyorlar.  Kurduğumuz teşkilat yapımızla güçlendik, büyüdük ve genel başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği doğrultuda parti disiplininden ayrılmadan, bağlı kalarak çalışıyoruz.  İYİ Partili her bireyin önceliği M.Kemal Atatürk’ümüzün ilkelerine sonuna kadar bağlı kalmak, makam mevki sevdası olmadan, bireyin değil halkın hizmetinde olmaktır. Biz halkımıza güveniyoruz “Artık bu zülüm bitecek, saray hanedanlığı yıkılacak, İYİ Parti iktidarında herkes nefes alacak, ülkemiz yeniden tüm kesimlerle barış içinde yaşayacak, kimse kimliğinden dolayı ötelenmeyecek, adaletsizlik son bulacak.  Esenler ilçemizdeki tüm mahallelere ulaşıyor, halkımızla bütünleşiyoruz, gerçek anlamda partimize gönül vermiş ve bizlerle beraber sahada çalışan arkadaşlarımızın bizlere verdiği desteklerle iktidara yürüyoruz” dedi.