ESENLER İYİ PARTİ DEPREMZEDELER İÇİN LOKMA DAĞITTI

ESENLER İYİ PARTİ DEPREMZEDELER İÇİN LOKMA DAĞITTI

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve İstanbul 2. Bölge milletvekili adaylarımdan Bilal Uzun’unda katılımıyla, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara ithafen Esenler Cumhuriyet Meydanında lokma dağıttı.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, İyi Parti ilçe teşkilatının lokma dağıtım etkinliğine, İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylarının yanı sıra vatandaşların yoğun katılım sağlaması İYİ parti camiasını memnun etti. Lokmalar dağıtıldıktan sonra ilçe başkanı Ş. Ömer Kara ve Milletvekili  adaylarından Endüstri Mühendisi Bilal Uzun açıklamada bulundu.

Kara: ilk gün olduğu gibi bugünde Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından nice canlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz, onları asla unutmayacağız.  10 ilde yıkım ve can kayıpları yaşandı. İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığımız olarak depremde  hayatını kaybeden vatandaşlar için lokma dağıttık. İYİ Partimizin birkaç gün önce darmadağın yapılan ve suçluları bulunamayan, suçlularının faili meçhul yapılmak istenen seçim standımızın önünde kızgın ve üzgünlüğümüz yüzümüzden okunan bir ortamda gerçekleştirilen lokma dağıtımda bizlere destek olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum” dedi. 

İstanbul 2. Bölge milletvekili  adayı Endüstri Mühendisi Bilal Uzun: “Bugün Esenler İlçe Teşkilatımızın depremde hayatını kaybeden ve acısını yüreklerimizde taşıdığımız vefat etmiş insanlarımız için millet olarak derin acılar yaşadık. İlçe Başkanlığımızın düzenlediği  bu anlamlı etkinlik bize o acı dolu anları bir kere daha yaşattı .  Çok yakın zamanda Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde vefat eden vatandaşlarımızın ruhuna ithafen lokma dağıtmayı gerçekleştiren ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim. 

“BİLİME VE BİLİM İNSANLARINA İNANARAK SAYGI GÖSTERMELİYİZ”

Uzun, “Depremin olduğu ilk günlerde partimizin yurttaşlarımızın yaralarını sarabilmek için partimizin tüm milletvekilleri genel Başkanımız Meral Akşener’in talimatıyla seferber oldu. Milletvekillerimiz afet bölgesine teşkilatlarımızın, hayırsever vatandaşların bağışladığı yardımları koordineli bir şekilde ulaştırdı. Yaraların sarılması adına tüm arkadaşlarımızla büyük gayret gösterdik. Deprem bu ülkenin bir gerçeğidir. Artık depremlerle can ve mal kaybı yaşanmaması için kalıcı çözümler alınması gerekmekte. Bu deprem herkese özellikle makam ve mevki sahibi olan, yönetim kadrolarında görevli olanlara konunun uzmanı olan bilim insanlarını dinlememelerini, bilime ve bilim insanlarına saygı göstermelerini bir kez daha göstermiştir” dedi.



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli