ESENLER İYİ PARTİ:  ÇARŞAMBA GÜNÜ MEYDANDA “HAYDE” MİTİNGE

ESENLER İYİ PARTİ:  ÇARŞAMBA GÜNÜ MEYDANDA “HAYDE” MİTİNGE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.  Akşener, Çarşamba günü Esenler Dörtyol meydanında saray iktidarına meydan okuyacak.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Çarşamba günü Esenler Cumhuriyet Meydanında Esenler’li vatandaşlarla miting havasında geçmesi beklelnen stant ziyareti yapacak. İstanbul'daki seçim çalışmaları kapsamında Esenler halkına seslenecek olan Meral Akşener,  28 Mayıs'taki seçimde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na vatandaşlardan destek isteyecek.

İYİ Parti lider Meral Akşener’in yapacağı stant ziyaretine İlçe Başkanı Ömer Kara ve ilçe teşkilatı yoğun katılım olacağı nedeniyle harıl harıl çalışarak hazırlanıyor. 

 

“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ- TÜRKİYE’M KAZANACAK”

Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, Genel Başkanları Meral Akşener'in ziyaretine yönelik yaptığı açıklamada: Sayın genel Başkanımız Meral Akşener, Çarşamba günü Esenler’de bazı noktalarda bir dizi ziyaretlerde bulunacak ve daha sonra Dörtyol meydanında stantımızda halkımızla buluşacak. Bu buluşma miting havasında geçecek. Bizler tüm hazırlıklarımızı yaptık, hazırız. 6’lı masanın tamamını ve tüm siyasi partileri mitingimize davet ettik. Bizler kararlıyız, inanarak söz verdik 28 Mayıs'taki seçimde sandıklardan 1. Çıkacağız, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağız. Kazanan ise Türkiye’m olacak ” dedi.

 

“İNANDIK… İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR” 

İttifak ortaklarından Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan:  İYİ Parti genel başkanı sayın Meral Akşener’in Esenlerde yapacağı ziyarete teşkilatlarımız hazır, heyecanlıyız, umutluyuz ve iddialıyız biz kazanacağız. İyi Parti ilçe başkanımızla birliktelik içinde çalışarak, eksiklerimizi tamamlayarak Dörtyol Meydanında gerçekleşecek olan seçim çalışmasına hazırlanıyoruz. Sayın ilçe Başkanımız Ömer Kara'ya her konuta destek olmak için yanındayız.  Bizde ayrı gayrilik yok, dayanışma içindeyiz.  Daha henüz yolun başındayız ve sıfırdan başlıyoruz. Biz çıktığımız bu yola inanarak çıktık.  inanmak başarmanın yarısıdır, başarmak istiyorsan inanacaksın, bizde kazanacak inanç ve cesaret olduğuna göre kazanacak taraf halkın tarafı olacak, saray kaybedecek. 

Bakınız; 14 Mayıs seçimlerinde kimse 50+ 1’i bulamadı ama bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP’nin oy kaybettiği sonucu bulundu, Erdoğan kazanacak oy alamadığı için 28 Mayıs’ta kesin kaybedecek. Halkımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Neden olmasın diyoruz. Bizim görevimiz birlik ve beraberliğimizi korumak, sandıklara gitmeyen yurttaşlarımızı sandığa gitmeleri için ikna etmek ve bu ucube sisteme, saray hanedanlığına son vermektir. Vatandaşlarımız sesleniyorum…Biz inandık, sizde inanın İstanbul seçimlerini nasıl kazandıysak yine aynı şekilde kazanacağız” dedi. 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli