ESENLER İLÇE EMNİYETİ HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREV BAŞINDA

ESENLER İLÇE EMNİYETİ HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREV BAŞINDA

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği ekipleri Esenler’de bir dizi uygulama yaptı. Yasağa uymayan ve denetlemeye yakalanan araçlara ekipler tarafından işlem yapıldı.

Trafik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların şikayetlerini değerlendirerek, araçlarında yüksek sesle müzik çalan sürücülerin ve eksik evrakla araç kullananların gözünün yaşına bakmadı. Yapıla denetimlerde ehliyetsiz ve yaşı tutmayan sürücülere ceza işlem uygulandı.  

Haber/ Yılmaz Boyraz

Diğer taraftan Esenler’de motosikletlerin çevreye rahatsızlık vermeleriyle, kurallara uymamasıyla ilgili yapılan yoğun şikayetler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği ekipleri, Trafiğe çıkan araçlara ve motosiklet sürücülerine uygulama yaptı. Yasağa uymayan motosiklet sürücülerine işlem yapıldı. 

Yapılan denetlemede, motosiklet sürücülerine ekipler kurallara uyulması yönünde gerekli bulundu. Bazı sürücülerin eksik evrakları sebebiyle trafikten men edilirken eksik evraklı araçlar, çekici ile yedi emin otoparkına çekildi. 

Yapılan uygulama yaklaşık 2-3 saat sürerken çevrede toplanan vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını belirterek denetimlerin daha sıklıkla devam edilmesini istediler.  

Trafik Büro Amirliği ekipleri, “Esenler halkının ve insanlarımızın huzurunu ve güvenliğini korumak için ekip arkadaşlarımızla bu tür çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı