Tarih: 20.10.2024 13:11

ESENLER HALKI SİZDEN HESAP SORUYOR!

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Esenler Çiftehavuzlar Mahallesinde bulunan 5 bin 497 metrekarelik ilköğretim tesisi arsası olan yeri, plan değişikliği yaparak “Özel Sağlık Tesisi Alanı” olarak Esenler meclisinde değil de Ankara’da ÇŞB’ de plan değişikliği yaparak büyük günahı böyle işlemiş oldu. 

İmar planın değişikliği Sonrası ise satış için müşteri aranıyor ve bu yerin ihalesi, 30 Aralık 2021 tarihinde ne hikmetse bugünün meşhurları içinde yer alan AKP’li olan Güney Hastanesi sahibine satılıyor.  (bugün kapatılan hastanenin) sahibi olan peşkeş çekilen arsayı alan Müzeyyen Yurtoğlu’na 41 milyon 228 bin 175 TL karşılığında davet usulü ihale yolu büyük günahın ortaklarının hikayesi şöyle.

Gelelim bugüne, “Yeni Doğan Çetesi” suç ortağı olan Müzeyyen Yurtoğlu’na isyan edenlere, çocuk katılı diyenler… Yahu siz dün bu usulsüz plan değişikliğine ve ihaleye karşı çıkmayanlar, hesap sormayanlar, bu ihaleyi bölge idari mahkemeye taşımayanlar günahkar değil misiniz?  30 Aralık 2021 tarihinde ihalesi yapıldığını bilen Esenler Belediyesi meclis üyelerine sizin bu çocuk katliamında hiç sucunuz yok mu? O gün bu ihaleyi idari mahkemesine taşımayan başta ana muhalefet ilçe başkanı Bülent Ütebay, meclis üyeleri Kemal Şahin, Cafer Turna sonra iktidar meclis üyeleri olmak üzere AKP’li başkan Göksu, Bakan Kurum bu halka bakalım nasıl hesap vereceksiniz? 

Bugün meclis sıralarında oturan muhalefet ve iktidar meclis üyeleri gelin yarından başlayın ve bu hileli ihaleye, plan değişikliği ile yağmalanan eğitim alanına karşı mecliste birlik olun ve bu yeri en azından yeşil alan olarak ayrılmasına yönelik bir çalışma başlatın. Çünkü bu yer içinde yeni bir hastane yapılırsa, yeniden çocuklarımızın ölüm sebebi bari siz olmayın. Özel Hastane kapatmakla değil, hastanelerin devletleşmesi ile ve yargının tam bağımsızlığı ile bir şeyler ancak düzelir. Ancak sizler halk adına elinizi taşın altına koyarsanız adam sınıfına girersiniz, yoksa sizleri halkımız semerlerinizle hatırlayacak.

Esenler halkının tercümanı olan 7-24 Esenler Haber olarak sizleri bir kere daha uyarıyoruz… SOKAK ŞÖYLE HAYKIRIYOR… “Yağmaya, talana HAYIR”  Okul arazileri, kamu malları, donatı alanlarını yandaşlarınıza peşkeş çekmeyin. Halkın olanı halka verilsin. Yeni yeni Müzeyyen’ler yaratmayın. Okul arsamızı geri verin” diyerek isyan ediyorlar.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —