ESENLER GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KANINI BAĞIŞLADI

ESENLER GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KANINI BAĞIŞLADI

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet meydanındaki Kızılay kan bağış merkezinde kan bağışında bulundular. Kaplan “Kan vererek bir hayat kurtarmak insanlığın en asıl işidir” dedi.

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetim Kurulu üyesi Bora Güldal,  iftar sonrası Esenler Cumhuriyet meydanındaki kan bağış noktasına uğradılar ve son günlerde çok ama çok şaibelere bulaşan, yıpratılan, yönetimi başarısızlıklarla dolu olan Kızılay’a destek olmak için kan bağışında bulundular. 

“İNSANLARIMIZI KAN VERMEYE DAVET EDİYORUM”

Gayet neşeli geçen kan bağışı sonrası Kaplan: Kızılay bizim, sahip çıkmalıyız. Vefalı halkımızın Kızılay’ın kan bağış noktalarına uğramalarını ve gece gündüz çalışan Kızılay ekiplerini ziyaret etmelerini onlara destek olmalarını rica ediyorum.  Kızılay; " Ayrım gözetmeksizin, tarafsızlık, bağımsızlık ve insanlık ilkeleri çerçevesinde, hayır kurumu niteliğinde insanlığın hizmetinde olan, birlik ve evrensellik ilkesi’nden hareketle çalışan bir yardım kuruluşudur. Biz bütün insanlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Doğal afetlerde, deprem ve sel felaketlerinde olay yerine ilk gelen yanı başımızda olan bu kurumumuzu yaşatmak hepimizin görev ve sorumluluğudur” dedi.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli