ESENLER ESNAF ODASINDA KILIÇLAR ÇEKİLMİŞ!

ESENLER ESNAF ODASINDA KILIÇLAR ÇEKİLMİŞ!

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasında sular durulmuyor. Yönetim çift başlı, yöneten yönetemiyor iddiaları bir tarafta, diğer tarafta ise gırla giden dedikodular. Tarafların sosyal medya paylaşımları ise bir başka mesele.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin oda yöneticileri ile arasına mesafe koymuş, aynı binada ama birbirlerine selam verip selam almıyorlar, oturma odaları ayrılmış ama sorsanız “yönetim ve başkan Esnafın hizmetinde”.  Başkan vekili Soner Karabulut Başkana karşı derin mevzilenmiş, taraf olmuş kılıçları çekmişler ve Esnaf odasında kıran kırana bir cepheleşme yaşanıyor. 

Gelişmeler üzerine Başkan vekili Soner Karabulut'un yaptığı yazılı açıklama şöyle…

Başkan vekili Soner Karabulut: Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu olarak, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin’in son zamanlarda yaptığı kavgalar, sokak şiddeti, Yönetim kurul üyelerimizi, Esnaflarımızı, Esenler kamuoyunu ve camiamızı derinden üzmüştür.  Yaşanan bu münferit olayların yerel ve ulusal basında yer alması, yaşanan olumsuzlukların haberleşmesinden dolayı oda Başkan vekili olarak Esnaflarımızdan ve kamuoyundan özür dileriz. Oda Başkanımızın bu yanlışlıkları şahsı kavgaları odamızı ve kurumumuzu bağlamamaktadır. 

Saygı değer esnafımız hiç üzülmesin, biz Esenler esnafının temsilcileri olan yöneticiler olarak tüm esnafımızın 7/24 yanındayız, esnafımız sahipsiz değildir. Biliyoruz; Esnaf arkadaşlarımızın zamanı çok kıymetlidir, bu nedenle oda hizmetlerine aksatmadan devam etmek için dijital ortamda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bütün esnaf ve sanatkârlarımıza bol bereketli hayırlı kazançlar dileriz. Bizim yolumuz Ahilik, Görev ve sorumluluğumuz sokak kavgası değil topluma hizmettir” dedi. 



Hasan Çakır
6.06.2024 14:23:53
Esnaf odasının asli görevi nedir Odanın çatır çatır parasını aldığı Biz esnaflara hizmeti nedir Bir bilen gören varsa anlatırmı rica etsem

  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı