ESENLER ESNAF ODASI ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

ESENLER ESNAF ODASI ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar odası Yönetim Kurulu üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde esnaflara Türk bayrağı dağıtarak bir ilki gerçekleştirdiler.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Cumhuriyet’in 100.yılı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı Esenler’de Esnaf ve Sanatkarlar odası Yönetim Kurulu üyeleri, bir ilki gerçekleştirdi. Oda Başkan yardımcısı Soner Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ilçe esnaflarını ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti. 

Habber/Yılmaz Boyraz

Karabulut ve oda yönetimi yaptığı açıklamada, “Esenler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ilçemizde ki esnaflarımıza Türk bayrağı dağıtarak cumhuriyetimizin 100.yıl kuruluşunu birlikte kutlamış olduk.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Coşkusunu, Gururunu, yaşama heyecanı içerisinde Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Başta Esnaf ve Sanatkârlarımızla Her işyerini bir Bayrak Programımızda Esnafımızın Duyarlığına Teşekkür ederiz. Bizlere Cumhuriyeti armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Silah arkadaşlarını, Tüm Aziz Şehitlerimizi ve Ebediyete göç etmiş gazilerimizi Minnetle ve Saygıyla Yad Ediyoruz” dediler.



Anahtar Kelimeler: ESENLER ESNAF ODASI ESNAFA BAYRAK DAĞITTI
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli