ESENLER EMEK VE ÖZGÜRLÜK İTTİFAKINDAN DAVET

ESENLER EMEK VE ÖZGÜRLÜK İTTİFAKINDAN DAVET

HDP, Esenler İlçe başkanlığı Emek ve Özgürlük İttifakının Haliç Kongre Merkezinde düzenleyeceği buluşma için eski ve yeni ilçe eş başkanlarıyla cumhuriyet meydanından çağrı yaptı, “Bu davet bizden” dediler.

Emekçi Hareket Partisi (EHP), Emek Partisi (EMEP), Halkların Demokratik Partisi (HDP), Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF), Türkiye İşçi Partisi (TİP) ve Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) tarafından kurulan Emek ve Özgürlük İttifakı,  Eylül 2022 Cumartesi günü yola çıkıyor.

HDP, Esenler önceki dönem ilçe eş başkanları: İnsanca çalışılacak ve yaşanacak bir düzen için; halkın egemenliğine dayanan güçlü demokrasi için; Kürt sorununda barışçıl ve demokratik bir çözüm için; kadınlar, gençler ve dezavantajlı grupların eşitliği ve özgürlüğü için; doğanın ve kültürel varlıklarımızın korunması için hep birlikte mücadele” söylemiyle yola çıkıyoruz.

Seçimlere resmi olarak bir yıldan az süre kalırken, ‘Emek ve özgürlük ittifakı’ 24 Eylül 2022 Cumartesi günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir halk buluşması  gerçekleştirecek. Bu buluşmada Emek ve Özgürlük İttifakı’nın programı da  halkımıza açıklanacak” dediler.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Eylül Cumartesi günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde ittifak bileşenlerinin de katılacağı buluşma için sosyal medya hesabından katılım çağrısı yaptı.

HDP’nin çağrısı şöyle: Halkları iki kutba sıkıştıran anlayışa karşı çözümün sesi olmak için 24 Eylül Cumartesi günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde buluşuyoruz.

 

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı