Esenler DİSK Emekli Sen 10 Aralık’ta Ankara’da

Esenler DİSK Emekli Sen 10 Aralık’ta Ankara’da

Esenler DİSK Emekli Sen şube Başkanı Abdullah Yıldırım, 10 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek ‘Büyük Emekli’ mitingi için ‘Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği adına bir araya gelmemiz gerekiyor’ dedi caddede broşür dağıttı.

10 Aralık’ta Ankara Anıt Park’ta ‘Büyük Emekli’ mitingi gerçekleştirecek. Esenler DİSK Emekli Sen şube Başkanı Abdullah Yıldırım, mitingde bir araya gelecek olan emeklilerin insan onuruna yaraşır bir yaşam şiarıyla itibarsızlaştırma ve yoksullaştırma politikalarına karşı seslerini yükselteceklerini belirtti.

Yıldırım: Eşit işe eşit ücret talebimizi dikkate almayanlar, sabrımızı zorlamasınlar. Bizim yaşamımızda yılların emeği var. Emekli maaşına zam beklentisi her geçen gün artıyor Biz de iyi şartlarda yaşamak istiyoruz. Ezilerek değil, hastane kuyruklarında beklemeden, randevu alamadığımız, randevu aldıktan sonra muayenemizin yapılmadığı bir ülke ve ülke yönetimine 10 Aralık’ta Ankara Anıt Park’ta sesimizi yükselteceğiz.

Ankara’da haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı yapacağımız mitinge tüm yurttaşlarımızı STK’ları ve siyasi partileri destek olmaya davet ediyoruz. Bu mesele ülke meselesidir, insanca yaşama ve eşit işe eşit ücret meselesidir" dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Esenler Emekli   Aralık’ Ankara’
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli