ESENLER ’DEKİ OKULLAR 19 MAYIS'A HAZIRLANIYOR

ESENLER ’DEKİ OKULLAR 19 MAYIS

Esenler’de okulların ve gençlerin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na hazırlıkları büyük bir heyecanlı sürüyor. Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni İdris Eroğlu öğrencileri ile prova yaparak hazırlanıyo

Esenler’de okulların ve gençlerin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na hazırlıkları büyük bir heyecanlı sürüyor. Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni İdris Eroğlu öğrencileri ile prova yaparak 19 Mayıs’a hazırlanıyor.

Esenler’deki Okulların bu önemli bayram için yaptığı hazırlıklar, 19 Mayıs Pazar günü yapılacak etkinliklerin atmosferi hakkında da bilgiler veriyor. Esenler’de okullar, müdürleri ile, öğretmenleri ile ve öğrencileri coşkuyla kutlayacakları bayramın hazırlıklarını coşkuyla ve büyük bir inançla hazırlanıyorlar.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Esenler’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.  Bu önemli güne bazı okullar marşlarla, şiirlerle, folklor gösterileri ile büyük bir çalışma yaparak hazırlanıyor.  

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının en önemli kahramanı ise her zaman olduğu gibi yine gençler olacak. Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi  öğrencileri bu önemli günün bütün hazırlıklarını yaptıkları provalarla tamamladılar.

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER OKULLAR MAYIS' HAZIRLANIYOR
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli