“ESENLER BELEDİYESİ KASIMPAŞA’NIN BELEDİYESİYMİŞ GİBİ”

“ESENLER BELEDİYESİ KASIMPAŞA’NIN BELEDİYESİYMİŞ GİBİ”

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’’ belediye meclisi kararlarına vatandaşlar nasıl uyuyorsa, kararları alanlar da verdikleri sözün arkasında durmaları gerekir. Amatör kulüplerimize verilen sözü yalayıp yutmayın"

 Kaplan,’’Esenler stadyumu yapım aşamasında iken yani bir önceki CHP’li meclis üyesi Mustafa Usta verdiği soru önergesinde futbol sahası tamamlandığında Esenler’deki amatör kulüplerinin sahadan nasıl yararlanılacağını sormuştu. Usta’nın soru önergesine belediye başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya, “sahayı bitireceğiz Esenler’deki amatör spor kulüplerimizin her birine ayrı ayrı soyunma odası vereceğiz, işletmesini de kulüpler birliğine vereceğiz” demişti. Şimdi biz de mecliste verilen bu sözün yerine getirilmesini bekliyoruz ve bu işin de takipçisi olacağız. Esenler’deki futbol kulüplerimiz ve o kulüplerde spor yapan gençlerimizin geleceği ile kimse oynamaya kalkmasın. Bizler Gelecek Partisi olarak, Esenler halkının ve gençlerimizin her zaman yanındayız, spor yapan gençlerimizin haklarını ve haklı taleplerini sonuna kadar arayacağız.

ESENLERİN İTHAL SPOR KULÜBÜNE İHTİYACI YOK!

Esenler Belediye meclisinde İyi partili meclis üyelerinin gündeme getirdiği, AKP’li meclis üyelerinin ise sulandırdığı, gençlerimizi yakından ilgilendiren futbol sahası meselesini gündemimize aldık, ne gerekiyorsa yapacağız. Esenlerin ithal spor kulübüne ihtiyacı yok! İlçemizde 12 amatör futbol kulübü var. Bunun haricinde, gezdiğimiz sokaklarda, mahallelerde birçok sportif faaliyet gösteren ama iki tavan arasına sıkışmış, yoksulluk içinde, imkansızlıklarla boğuşan sportif mekanlara rastladık. Geleceğimiz olan gençlerimizi toplumun iyi bireyleri olması için mücadele veren, aşından, işinden vakit ayıran fedakâr insanların sesini duymayan çilesini görmeyen Belediye Başkanını ve meclis üyelerini uyarıyorum.

Esenler’in hazine arazilerini ithal olanların hizmetine değil ilçemizin çocuklarının hizmetine açmalısınız. Bir spor tesis yapılacaksa öncelikle hizmet amaçlı ve bu ilçenin çocuklarının serbestçe faaliyetlerini yapmaları için yapmalısınız. Esenler meclisinde belediye başkan yardımcısı konuşunca şaşırdım, kendi kendime“ bunlar kimin meclis üyesi, kime hizmet için seçilmişler” diye düşündüm.

Sizleri bu halk seçmiş, sizlerin hizmet verdiğiniz binanın masrafı, oturduğunuz koltukların parası Esenler halkının verdiği vergilerle karşılanıyor, bunun karşılığında bu halk ve bu halkın çocukları Erok Spora tesis yapın veya onlara hizmet yapın diye sizleri seçmedi, sizleri o koltuklara oturtmadı.

Esenler Belediyesi Kasımpaşa’nın belediyesiymiş gibi çalışıyor, Esenlerin gençlerine, yarınlarına ve geleceğine ayıp ediyorlar, yazık ediyorlar. Spor ahlaklı nesillerin yetişmesi için önemli bir aktivitedir, spor madde bağımlılığından kurtarır, sağlam kafa ve sağlam vücut için en önemli alandır. Gençlere hizmet yapmak, spor tesisleri yapmak ve yaygınlaştırmak yerel yönetimlerin görevidir. Esenler Belediye Başkanı Esenler’in gençliğine değil yandaşa, uyuşturucuyla mücadeleye değil, uyutmaya çalışan bir anlayışta olduğunu üzülerek görmekteyiz.  

ESENLER GENÇLİĞİNDEN, “YANDAŞ KAYIRMACILIĞI YAPANLARA “YETER BURAYA KADAR”

Esenlerin AKP’li Belediye Başkanı ve AKP’li meclis üyeleri AKP’nin yandaşı olduğunu bildiğimiz Erok Spora, Esenlerin ihtiyacı olduğu halde neyin karşılığında 6.500.000 m2 alanı peşkeş çekti, yetmedi bu peşkeşin üstüne bir o kadar alana antrenman sahası yine aynı yandaşa yapıldı. Kimin parasıyla, kimin yerini bu ithal takımın hizmetine sundunuz? Esenlerin futbol takımları üvey evlat muamelesi gördüğü bir yerde bizler susmayız, hesabını elbette halkımızla birlikte demokratik kurallar içinde soracağız. Sandık geliyor, inanıyoruz ve güveniyoruz, gençler yapılan haksızlıkların hesabını sandıkta soracak, bu yandaş kayırmacılığı yapanlara “yeter buraya kadar” diyecek” dedi.



Halit akbaş
7.12.2022 21:07:38
Hay ağzınıza sağlık,Sonunda birileri gerçekleri görüp Esenlerin can çekişen hatta ölen Amatör kulüplerinin,Antrenman sahası olmayan gençlerin derdine ortak olup bişeyler yapmak için güzel bir konuya el atmış..Gerçi Tefik göksu bu konuyuda ibb meclisteki gibi kuru gürültü ile çözümler gibime geliyor..Yoksa senelerdir çözülmeyen bu saha işi çözülürdü(çözülmeyen derken Tutulmayan SÖZ diyelim) secim zamanı söz verilen 12 saha sonrada,Eldeki tek sahanın başka bir kulübe peşkeş çekilmesi..Bu durumun savunulacak gram bi yani yoktur Tek kelimeyle esenlerin gençliğine ihanettir.

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli