Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya CHP’lilerden kıyak

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya CHP’lilerden kıyak

Esenler Belediyesi, 2022 yılı için üçüncü kez bütçe yaptı. Ödenek yetmeyeceği için taşıt kiralama giderleri, akaryakıt alımı, firmalara yapılacak ödemeler için 400 milyon liralık ek bütçe hazırlandı.

400 milyon TL'lik bütçe CHP’li meclis üyelerinin verdiği evet oyu ile kabul edildi.

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı teklifte, belediyenin birimlerinden gelen talep ve görülen ihtiyaç üzerine ödeneği yetmeyeceği görüldü. Bunun üzerine belediye birimlerinden n gelen talep üzerine gider kalemleri için hazırlanan 400 milyon liralık ek bütçenin görüşüldüğü mecliste muhalefet özellikle CHP’liler önce itiraz etti ama yapılan oylamada talepleri kuzu kuzu kabul ettiler.

Bakmayın CHP’lilerin AKP karşıtı olduğuna- onlar AKP’nin zor anlarında koltuk değneği görevini onur kabul etmişler. AKP’ye Son kıyakları ise 400 milyon liralık ek bütçe.

Bütçe; yakacak, akaryakıt, elektrik, bahçe malzemesi, dayanıklı tüketim malzemesi alımları, müşavir firmalara yapılacak ödemeler, mahkeme harç giderleri, arsa alım ve kamulaştırma giderleri, taşıt kiralama giderleri için kullanılacak.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün talebinde ise taşıt kiralama gideri için ayrılan 60 milyon TL talep vardı.  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün müşavir firma ve kişilere yapacağı ödemeler için ayrılan 95 milyon TL, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün taşıt kiralama gideri için ayrılan 65 milyon TL, gider kalemleri içindeki yer alıyordu. 400 milyon liralık bütçe kaynağı ise arsa satışı ile sağlanacak.

ŞAHİN YEREL BASINI ADAM YERİNE KOYMADI- SÖZCÜYE YALAN VE SALLAMASYON HABER YAPTIRDI

Esenler meclisinin 2022 yılı için üçüncü bütçe tartışmaları mecliste hararetli değil vasat geçti. Ancak CHP’nin çokbilmiş meclis üyesi (Saman kafalı- AKP’lilerin en iyi anlaştığı- ihale kovalayan Kemal Şahin’i- AKP yandaşı ” yine sözcü gazetesine yalan haber yaptırmayı başardı. Haberde “CHP VE İYİ PARTİ'DEN ŞARTLI DESTEK” ara başlığı ile yayınlandı. Şahin’in ve CHP’lilerin şartı ne şartta ne gibi kirlilikler var. Çünkü Şahin, AKP’lilerle gizli ortaklık yattığını ihale kovaladığını yazmıştık. Önümüzde ki günlerde ak koyunla kara koyunu göreceğiz.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı