ESENLER BELEDİYE BAŞKANI GÖKSU’NUN, “AKILLI ŞEHRİNDE” AİDAT İSYANI

ESENLER BELEDİYE BAŞKANI GÖKSU’NUN, “AKILLI ŞEHRİNDE” AİDAT İSYANI

Esenler Belediye Başkanının “akıllı şehrinin” sitelerinde aidatlara yapılan zam isyan ettirdi. Bu isyan bambaşka bir isyan, öyle ki farelerin ve yağmur sularının bastığında yaşanan isyandan bu isyan daha büyük.

 AKILLI ŞEHRİ; GECEN YIL FARELER VE YAĞMUR SULARI… BUSENE AİDATLAR BASTI!!! 

Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun Akıllı şehrinde bir türlü huzurlu yaşam bulamayan 15 Temmuz TOKİ Evleri sakinleri her dönem bir olaya isyan ediyor. Gecen yıl farelerin ve yağmur sularının bastığı 15 Temmuz TOKİ Evleri sakinleri; Gecen yıl farelerin ve yağmursularının evleri basmasına, alışveriş için bir yerin olmamasına, ulaşım için araç, eğitim için okul, ilaç almak için eczane olmamasına isyan etmişti. Bu sefer 15 Temmuz’dan yükselen isyan veya feveran, sitede aidatlara yapılan zam oranı. Gecen yıl 400 TL olan Side aidatlarının iki yıl olmadan 1600 TL olmasına 15 Temmuz TOKİ Evleri sakinleri tepki gösterdi.

Site aidatlarına tepki gösteren yurttaşlar bugün yapılan bu zammı Esenler Belediye meclisine taşıtılar. Belediye Meclis Toplantısı öncesi CHP grubu ile görüşerek sorunlarını ilettiler. Meclis toplantısında aidat zammı konusunun gündeme getirilmesini istediler. Gerçi halkın sorunları meclisin umurunda değil ama…

Site sakini bazı vatandaşlar bakın neler diyor: Her sene %100 yakın oluyor geçen sene yazdık hiç bişey olmadı yine olmayacağını biliyoruz.  15 Temmuz Mahallesi sakinleri olarak yaşadığımız sorunların çözülmesin de kişisel çabalarımızın sonuç vermeyeceğini öngörerek 15 Temmuz Mahallesi İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizi kurmuştuk… İşlerine geldiğinde SITE  işlerine gelmediğinde MAHALLE  olarak görülen ancak taşıdığımız günden bu güne AIDAT başta olmak üzere –GÜVENLİK- PEYSAJ- OYOPARK ve SIĞINAK, SANSÖR, ALTYAPI sorunlarının çözüme kavuşamadığı bu akıllı şehirde çile çekiyoruz” diyerek isyan etti. 



Murat Gültekin
5.09.2024 19:22:35
Aynen öyle burasi mahalle aidat alırken site ülkede enflasyon sözde %60 zam %85 Halk bunlara ders vermekten bıktı bunlar ders almaktan bikmadi

  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu