ESENLER ARAS’TAN KURTULDU VAN’IN ALLAH YARDIMCISI OLSUN!

ESENLER ARAS’TAN KURTULDU VAN’IN ALLAH YARDIMCISI OLSUN!

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü TÜGVA‘ci Mehmet Nurettin Aras Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Esenler Kurtuldu Van’ın Allah yardımcısı olsun!

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Esenler’de başarısızlıkları ile cemaat ve tarikat sevdalılığı ile ve gerici eğitime verdiği katkıları ile Esenler’de iz bıraktı. Aras ve kadrosu çocukların üzerindeki dini eğitimi yoğunlaştırmak ve okulları medreseye çevirmekle ün yaptı.  Esenler Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulunun Mescit açılışında yaşanan rezilliğin önde gelen isimlerinden birisi oldu. 

GİTTİ  TÜGVA‘Cİ NUREDDİN ARAS GELDİ LAİKLİK KARŞITI FEYZULLAH SERT…

Nurettin Aras, Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Van İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nureddin Aras'ın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

Aras Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından sonra yerine 6 ay gibi bir süreliğine İlçe şube müdürü  Feyzullah Sert'in görevlendirildiği bilgisine ulaştık. Bu görevlendirmeden sonra Feyzullah Sert'in sertliği bırakarak yumuşayıp yumuşamayacağını bekleyip göreceğiz. Gerçi ikisinin de birbirinden farkı olmadığı biliniyor… Yanı Gitti  TÜGVA‘ci Aras Geldi laiklik karşıtı Feyzullah Sert

 



trafik sorumlusu edip
31.03.2024 04:30:25
bence bu göreve benim gelmem gerekiyordu...

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli