ESENLER AGD #FİLİSTİNİNYANINDAYIZ

ESENLER AGD #FİLİSTİNİNYANINDAYIZ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Esenler şubesi, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınadı. Cuma günü namaz çıkışı Esenler merkez camii önünde yapılan kınamaya vatandaşlar destek verdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Esenler Şube Başkanı Esenler Merkez Camii önünde İsrail saldırılarını kınayan açıklamasına Gelecek Partisi Esenler ilçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esnaf odası Başkanı Şükrü Şahin ve yönetim kurul üyeleri, AGD'liler ve camii cemaati katıldı.  

Yapılan kınamada, Yüzyıla aşkın süredir İslam topraklarını işgal ederek insanlık katliamı yapan, yaşlı, genç, çocuk demeden katlim yapılıyor. Biz bu meydanda İsrail’in zulmüne, zalimliklerine karşı nefretimizi haykırıyoruz. Yıllarca bu meydanlardan kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissederek duaya durduk, kıyama kalktık. Bugün buradan haykırıyoruz Filistinli kardeşlerimizin yanındayız, onların haklı davasının yanındayız. Zalimlerin karşısındayız.Filistin toprakları da tüm ümmetin meselesidir. Biz biliyoruz ki bugün siyonizmin her türlü fesadı yeryüzüne yayabiliyor oluşu onların gücünden değil Müslümanların parçalanmışlığından kaynaklanmaktadır. İsrail’in Kudüs’ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır” diye konuştu.

Yapılan konuşmada AGD Esenler şubesi,  15 Ekim 2023 Pazar 14.00’de Maltepe Etkinlik Alanına yapılacak mitinge davet çağrısında bulundular…#FilistininYanındayız

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER #FİLİSTİNİNYANINDAYIZ
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli