ESENLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI ALTERNATİF KUTLADI

ESENLER 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI ALTERNATİF KUTLADI

Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında, zaferle gerçekleşen Büyük Taarruz'u anmak ve AKP iktidarının yasaklarına başkaldırı için Esenler muhalefet partileri bir araya gelerek 30 Ağustosu alternatif kutladılar.

Esenler cumhuriyet meydanında saat 12.00’da gerçekleşen ve Esenler’deki tüm muhalefet partilerinin katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anlam ve önemine uygun bir şekilde alternatif anma töreni yapıldı.

Alternatif kutlamaya, CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya, Deva Partisi İlçe Başkanı D.r Ahmet Yöney, İYİ Parti ilçe yönetim kurul üyeleri, Gelecek Partisi Kadın Kolu Başkanı Medeha Sümeyye Şarkı, Demokrat parti ilçe Başkanı Satılmış Kandemir ve CHP örgüt üyeleri katılım sağladı. 

 30 Ağustos zafer bayramının 101. Anma Töreninde Muhalefet Partilerin ilçe başkanları ve parti temsilcileri günün anlamını bedirden konuşmalar yaptılar…

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, yaptığı konuşmasında “bu meydanlarda hep olacağız ve meydanları boş bırakmayacağız. Tüm milli bayramlarda ve anlamlı günlerde birlik ve beraberlik içinde alanlarda olacağız” diyerek iktidara ve AKP’nin baskılarına meydan okudu.

  
Gelecek Partisi Kadın Kolu Başkanı Medeha Sümeyye Şarkı ise 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine yaptığı konuşmasıyla alanda bulunanlar tarafından alkışlandı. 

Tüm konuşmaların tamamı için video izle…



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli