ESENLER 15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ CIVIL CIVIL

ESENLER 15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ CIVIL CIVIL

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşların tatil beldelerine ve köylerine gitmesiyle mesire alanları piknikçilerinin bayram yeri oldu.

Esenler 15 Temmuz piknik alanında hafta sonu yoğunluğundan eser yokken, sokaklar trafik sorunu yaşamazken İstanbul’da yaşayanlar nefes aldı, piknik alanlarında, özellikle çocuklar doyasıya eğlendiler.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşların tatil beldelerine ve köylerine gitmesiyle hafta sonları piknikçilerinin uğrak mekanı olan İstanbul’daki mesire alanları boş kalırken Esenler halkı, çocukları ile birlikte 15 Temmuz piknik alanına akın ettiler. 

ESENLER BELEDİYESİNİN BUGÜNE KADAR EN HAYIRLI İŞİ!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi havalarında ısınmasıyla kentin gözde noktalarından biri olmaya başladı. Esenler ve çıvar ilçelerin  en temel ihtiyaçlardan birisinin de bireylerin çıkıp gezebileceği, ailesiyle oturup dinlenebileceği ve spor yapabileceği alanların olmasıydı. İşte Esenler askeri alanın halka açılmasıyla Esenler Belediyesinin yaptığı çalışmalar bugüne kadar yapılanların en hayırlısı olarak halka hizmet veriyor. 

Bu yıl Kurban Bayramında Esenler 15 Temmuz millet bahçesi genç-yaşlı herkesin gözde mekânı oldu. Esenler’de yaşayan yurttaşların haricinde cevre ilçelerden de insanların akın ettiği Esenler 15 Temmuz millet bahçesi kuş sesleriyle, çocuk seslerinin birbirine karıştığı gözde mekanlardan bir yer olarak Kurban Bayramında piknikçilerin vazgeçilmezi oldu.



Anahtar Kelimeler: ESENLER TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ CIVIL CIVIL
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli