ESDEF’DEN MUHTEŞEM “ANADOLU’DAN ESNİTLER” ETKİNLİĞİ

ESDEF’DEN MUHTEŞEM “ANADOLU’DAN ESNİTLER” ETKİNLİĞİ

Esenler Dernekler Federasyonu ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen” ANADOLU'DAN ESNTLER” etkinliğe Esenler Kadir Topbaş Kültür merkezinde muhteşem bir katılımla muhteşem bir şekilde gerçekleşti.

Esenler Dernekler Federasyonu Başkanı Cuma Helvacı ve federasyon üyelerinin, başkan yardımcılarının ve federasyon çalışanlarının büyük emeklerle haftalar öncesinden programladıkları ve büyük bir özveri ile hazırlandıkları ” ANADOLU'DAN ESİNTLER” programı Esenler Kadir Topbaş Kültür merkezinde Esenler halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını ESDEF Başkanı Cuma Helvacı yaptı. Helvacı, kendisinden önce bu kurumda görev yapan ve elini taşın altına koyan, emek veren herkese teşekkür etti. Davetlileri ve Esenler halkını kucaklayan selamlama konuşmasında önemli mesajlar verdi. Helvacı bugüne kadar yapılamayanları yaptığını, kendisinden önce başlatılmış projeleri geliştirerek, üstüne koyarak yaptıklarını söyledi. Helvacı, federasyonun en büyük eksiklerinden ESDEF’e ait bir yerinin olmaması idi dedi ve bu sorunu yönetim kurulu ile çözerek artık ESDEF’in bir yeri olduğunu bu yerin alınmasının kendilerine nasip olmasından duyduğu mutluluğu anlattı.

ESDEF Başkanı Cuma Helvacı program sonrası sosyal medya paylaşımda katılımcılara teşekkürlerini şöyle dile getirdi. 

Kıymetli başkanlarım bugün çok büyük bir katılımla birlikte Esenler de Esenler Dernekleri Federasyonunun birlik içinde başarıyı nasıl yakaladığını, birlikten güç doğduğunu, şahsım ve yöneticilerim anladığı gibi bizlere güvenlere de bu birlikteliğin büyük başarılar getirdiğini göstermiş olduk. Bizler başarmanın Onur’unu ve gurunu yaşamaktayız. Esas olan bizlere bu onuru yaşatan üyelerimize teşekkür ederiz.  Anadolu Mozaik'i ve “Anadolu'dan esintiler” etkinliğimize büyük bir katılım sağlanması bizlere gösteriyor ki “bu iş başarılı yapıldı” bu sonuç bizim gibi tüm üyelerimin başarısı ve onurudur. 

  • Güzel samimi muhteşem ötesi bir katılım ile gerçekleşen gecemizde bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum.  AKP Esenler ilçe başkanı Umut Özkan”a, MHP ilçe Başkanı Hakan Özel’e BBP ilçe başkanı Mehmet Canpolat’a ve ESDEF kurucu başkanı ve aynı zamanda gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan’a, Tüm dernek Başkanlarımıza ESDEF federasyonumuzun Kadın kolları başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum”


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli