ESDEF KONGRE KARARI ALDI!

ESDEF KONGRE KARARI ALDI!

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Cuma Helvacı ve yönetim kurulu dernek merkezinde gerçekleşen sabah kahvaltısında, deprem bölgesinde yaşanan felaket hakkında yerel basına bilgi verdi.

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Cuma Helvacı, yerel basınla yapılan kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasına teşekkürle başladı...

Helvacı: ESDEF bir sivil toplum kuruluşudur, kuruluşumuzdan bugüne kadar görev yapmış, kuruluşumuz için emek vermiş, işinden, aşından ve ailesinden zaman ayırarak emek veren herkese teşekkür ederim. Kurucu başkanlarımıza, yöneticilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize şükranlarımı sunarım. 

Değerli basın mensubu arkadaşlarım, büyük bir deprem felaketi yaşadık, Dernekler federasyonu olarak yaraların sarılması için bizlerde elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Kadın kolumuz, gençlerimiz sabahlara kadar bir karşılık beklemeden hayırsever yurttaşlarımızın yaptığı bağışları kolilere paketleyerek hazırladılar. Bu felaket bizlere ders olsun, önümüzdeki günlerde daha programlı ve hazır çalışmalar yapmak için bazı projelerimiz var. Göreve geldiğimiz ilk günkü gibi heyecanla çalışan, emek veren yönetimim aynı heyecanla yeni projelerle çalışmasına devam ediyor, kendilerine teşekkür ederim. Bizler 8 derneğin oluştuğu federasyonumuzu büyüterek 25 derneğin katılımıyla çoğaldık. Bunu bizler başarı olarak görmüyoruz, başarımız tüm derneklerin bizlere katıldığı gün olacaktır.  

Değerli arkadaşlar biliyorum zamanı değil ama açıklamada yarar görüyorum; yönetim kurulumla kongre kararı aldık, önümüzde bir kongre süreci var. Kongrede aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. Ben adayım, kurumlarda başkanlar doğal olarak adaydırlar. Şimdiden demokratik bir kongrenin olmasını umut eder, herkese başarılar dilerim” dedi.



Saadet akkuş
5.03.2023 21:25:06
Ben Esdef kadın kolları Başkanı saadet akkuş Esdef federasyonu adına alınan karar tüm derneklerimiz ve Esdef federasyonu adına hayırlı olmasını temenni ediyorum Tüm derneklerimize basinimiza katılımından dolayı teşekkürler

Anahtar Kelimeler: ESDEF KONGRE KARARI !
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı