ESDEF: BİRLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN!

ESDEF: BİRLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN!

Esenler dernekler federasyonu (ESDEF) Cuma günü (13/10/2023 ) düzenlemiş olduğu "Esenler'de birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun" temalı kahvaltı programına ilgi yoğundu.

Esenler dernekler federasyonunun "Esenler'de birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun" kahvaltı programına, siyasi ilçe başkanları ve yöneticileri, STK’lar, iş dünyasından insanlar, belediye ve kaymakamlık personeli ve yönetim kadrosunun yanı sıra Mahalle Muhtarları katılım sağladı. 

Esenlerin yeni kaymakamı Süleyman Özçakıcı’nın de katıldığı ESDEF’in "Esenler'de birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun" kahvaltılı toplantısında yoğun ilgi görmesi kameralarımıza yansıdı. Siyasilerin ise söz verilmediği kahvaltı program katılımcılar tarafından olumlu ve başarılı olarak değerlendirildi. 

Toplantının organizasyonunu yapan Federasyon Başkanı Üzeyir Oruç'un davetlilere teşekkür sunumu “Esenler de birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” mesajı ile program başladı.

Kaymakam Özçakıcı:  Esenler artık benim evim ve göreve başlayalı bir ay oldu, bugün burada karşılaştığım dostluk ve beraberlik beni mutlu etti. Bu etkinliklerin devamını diliyorum. Bizlere her zaman lazım olan birlik ve beraberliktir, sizler bunu sağladığınızı görüyorum. Bakınız bizler birlik olursak, beraberlik içinde yaşarsak diri oluruz, güçlü oluruz. Bizim birlikteliğimiz olduğu müddetçe her şeyin üstesinden geliriz. Hepimizin görevi Esenlere hizmet yapmak, herkesin huzur ve güvenini sağlamaktır.   Bu güzel etkinliği düzenleyenlere ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi. 

ESDEF kurucu Başkanlarından Süleyman Kahveci: Bizleri bugün bir araya toplayan Başkanımız Üzeyir Oruç’a ve

 yönetimine teşekkür ederim. Bizlere bu güzel ortamın hazırlayıcıları olan kadın kollarımıza, çay servisi yapan, bu güzel sofraları hazırlayan emekçi üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bakınız iyi günde ve kötü günde nasıl bir araya geliyorsak, normal zamanda da bir arada olabilmenin mesajını ESDEF olarak vermek istedik. Bakınız siyasetten iş adamına, herkesi bir arada görebilmek ve birlik beraberlik içinde sorunları konuşmak mümkün olduğunu burada gösterdik. Katılımcılara kısıtlı söz hakkı verdik, siyasilerimize kahvaltımızda söz vermedik. ESDEF bir siyasi kuruluş olmadığını, siyasilere eşit mesafede olduğunu ve siyaset yapılmamasını düşünerek böyle bir karar aldık. Eksiğimiz, yanlışımız varsa herkesten özür dileriz, katılan herkese teşekkür ederiz” dedi. 

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı