Erkan Baş: Türkiye en adaletsiz günleri yaşıyor

Erkan Baş: Türkiye en adaletsiz günleri yaşıyor

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Baş: Bu mudur adalet ya ? Utanmıyor musunuz ? diyerek AKP Faşizmine meydan okudu.

“ÜLKE YANDAŞLARA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR”

TİP Genel Başkanı Erkan Baş konuşmasında, "İktidara yakınsanız, iktidarın yandaşıysanız, paranız varsa bu ülke mahkemelerinde istediğiniz kararlar çıkıyor, işlediğiniz bütün suçlar yanınıza kar kalıyor. Buyurun örnek, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu, güpegündüz evine ekmek götürmek için çalışan bir motorlu kuryeyi, sevgili Yunus Emre Göçer'i katletti. Herkes gördü. Açık bir katliam, açık bir cinayet. Ne yaptı? Ne yaptı iktidar? Birisi sizin ortağınız, birisi siyasi olarak güçlü, öbürü ekmek derdindeki bir motorlu kurye. 

Öldürürsün, verirler pasaportunu çıkarsın, ülkene gidersin. Bu mudur adalet ya ? Utanmıyor musunuz ? Bu cinayeti işleyenlerin, bu cinayeti işleyen katilin kaçmasına yardım edenlerin, emekçiyi sahipsiz görüp ezenlerin sonuna kadar takipçisi olacağız, sonuna kadar peşlerinde olacağız. Yok öyle yağma ! " ifadelerini kullandı.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli