Erdoğan’ın ve Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık savaşı

Erdoğan’ın ve Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık savaşı

Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’taki vizyon açıklamasına karşılık "Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış.

Ayın 3'ünde biz de Şanlıurfa'dayız, biz de oradan açıklamamızı yapacağız. Sen açıklamanı yaparken bizi de takip et. Bak bakalım Şanlıurfa'dan ses nasıl geliyor" şeklinde yanıt verdi.

merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Geçen hafta 5.9 şiddetindeki depremle sarsılan Düzce'yi genel hayata etkili afet bölgesi ilan ettiğimizi açıklamak istiyorum" dedi. 6'lı masanın anayasa değişiklik teklifine tepki gösteren Erdoğan, "Eski Türkiye'nin ipiyle indikleri kuyudan, terör örgütünün güdümündeki partiyi kollayan ucube bir teklif çıkarttılar" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, marketlerdeki fiyat farklılıklarına yönelik kontrollerin de sıkılaştırılacağını, Fiyat İstikrar Komitesi'yle bunların takip edileceğini de belirtti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’taki vizyon açıklamasına karşılık "Ayın 3'ünde açıklama yapacakmış. Ayın 3'ünde biz de Şanlıurfa'dayız, biz de oradan açıklamamızı yapacağız. Sen açıklamanı yaparken bizi de takip et. Bak bakalım Şanlıurfa'dan ses nasıl geliyor " şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından bir bölüm şöyle:

“Önceki gün Kabine toplantısı sonrası açıkladığımız kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin kadroya geçirilmesi kararının bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. 

Büyük Türkiye hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Sadece son 2 ayda açılışını yaptığımız projelerin her biri tek başına abide hüviyetindedir. Türkiye Yüzyılı programımızla milletimize umut ışığı yaktık. Daha uluslararası alandaki temaslarımızı, buralardan ülkemiz adına elde ettiğimiz faydaları, şehirlerimize kazandırdığımız küçüklü büyüklü yatırımları saymıyorum bile... Bizim toplu açılışlarımız içinde tek başlık olarak geçen herhangi bir yatırımın dahi yanına yaklaşamayacak işleri anlata anlata bitiremeyenler, aslında nasıl komik bir duruma düştüklerinin farkında değiller. Geçmişte sadece bu iki aylık eser ve hizmet bilançomuz, hükûmetleri on yıllar boyunca iktidarda tutmaya yetiyordu. Biz tüm bunları iki aya sığdırdık. İnşallah 2023’ün her gününü, her ayını da böyle dolu dolu geçireceğiz.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı