“ERDOĞAN İSTANBUL’DA SEÇİMİ KAYBEDECEK”

“ERDOĞAN İSTANBUL’DA SEÇİMİ KAYBEDECEK”

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Sözcü TV'de Ece Üner ile Sözün Gücü programına katılarak değerlendirmelerde bulundu. İstanbullu bir kadın olarak İmamoğlu’na oy vereceğim" dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP)  Sözcüsü Sera Kadıgil, Erdoğan’ın "Benin için bu bir final. Bu benim son seçimim" sözlerini değerlendirdi.  Kadıgil, "Teoman’dan özür dileyerek, Teoman’ın müziği bırakması gibi değerlendiriyorum. Erdoğan İstanbul’da seçimi kaybedeceğinin çok farkında ve 'Abilerim ablalarım inanın dilenci değilim ama bir istirhamım olacak' taktiğiyle siyasi dilencilik yapıyor. Vallahi bu benim son seçimim bana oy verin yazık olur bana diyerek duygu sömürüsü yapıyor kendi tabanına bir yandan da alttan alta Anayasayı değiştirmeye çalışıyor ki; sonsuza dek seçilebilsin. O yüzden tebessüm ederek okudum AKP Genel Başkanı’nın bu yorumunu" ifadelerini kullandı.

"Biz her yerde AKP-MHP faşist rejimine kazandırmayacak şekilde pozisyon aldık. Bunu CHP’ye kazandırmak için değil, AKP’nin kazanmaması için çalışıyoruz. Öte yandan ben kişisel olarak İstanbullu bir kadın olarak 31 Mart’ta Ekram İmamoğlu’na oy vereceğim."



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı