EMEKLİNİN FAŞİZME SERT SİLLESİ!

EMEKLİNİN FAŞİZME SERT SİLLESİ!

1970 yıllarından sonra en büyük oyuna ulaşan CHP’nin bu başarısı gülmeyen yüzlerde gülücükler, solan topraklarda yeşillikler, kuruyan dallarda çiçekler açtı. Seçimlerin galibi CHP, kazananı halk oldu.

31 Mart AKP’de 9 şiddetinde deprem ve arkasından Tsunami yarattı.

1 Nisan 2024 sabahı yeni bir başlangıçla Türkiye çok güzel günlere uyandı. Gençlerin umutsuzluğunun, umuda yolculuğu başladı. Hor görülen, emekli, aç bırakılan yurttaşlar, köylü, çiftçi, esnaf yanı emeği ile geçinen namuslu yurttaşlar bayram yaşarken cemaat, tarikat ve yandaş yol bulucuları, halkın kanını emen vampirler büyük üzüntü yaşıyor.  

Seçime damga vuran parti CHP oldu. AKP’nin yönettiği Bursa, Giresun, Balıkesir, Denizli, Uşak, Kilis, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Amasya, Zonguldak, Adıyaman’da Türkiye genelinde birinci parti çıkan CHP’nin adayları seçimi önde bitirdi. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, İzmir’de ise kazanan isim Cemil Tugay oldu. 

Kazanan bu toprakların barışı, emeğin yüceliği, insanın insanca yaşama hakkı, Anayasamız, demokrasiye ilk atım, yasakların yıkılışı, özgür düşünce vs oldu.



Anahtar Kelimeler: EMEKLİNİN FAŞİZME SİLLESİ!
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli