EMEK VE ÖZGÜRLÜK İTTİFAKI HALKLA BİRLİKTE ALANLARDA

EMEK VE ÖZGÜRLÜK İTTİFAKI HALKLA BİRLİKTE ALANLARDA

Türkiye İşçi Partisi (TİP) örgüt üyeleri ve demokrasi güçleri, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği etkinlik için Bakırköy Meydanında...

Türkiye İşçi Partisi (TİP) örgüt üyelerinin Bakırköy Meydanında yaptığı çalışmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Emek ve Özgürlük İttifakı, dürüst ahlaklı ve sağlam duruş sergiliyor. Dili, dini, ırkı, cinsiyeti, cinsel yönelimi fark etmeksizin bu ülkede yaşayan insanların eşit yurttaşlık hakkını koruyan Emek ve Özgürlük İttifakı üyeleri harıl harıl çalışıyor.

Türkiye İşçi Partisinin gençlerden oluşan örgüt üyeleri, Bakırköy meydanında 24 Eylül 2022 Cumartesi günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı halk buluşması için proşür, el ilanları dağıttılar ve tüm yurttaşları bu şölene davet ettiler.

Alanda konuştuğumuz örgüt emekçileri, halkın temel sorunlarını çözmek, çare olmak için alanlardayız. Son 20 yılda AKP ve saraylılar her şeyi, ülkeyi perişan ettiler, özgürlüklere pranga vurdular. Eğitim,sağlık,üretim, tarım, hayvancılık, kültür, sanat, spor, teknoloji, ekonomi her şey ama her şeyi gericilere, cemaat ve tarikatlara peşkeş çektiler. Dış politıkata ülkenin prestiji yerle bir oldu, Afganistan, Pakistan ayarında bir ülke olduk. Diyoruz ve haykırıyoruz yeter artık, yeter soyduğunuz, dalan ettiğiniz. Her şeye tek adam karar veriyor, geleceğimiz elimizden alınıyor, yarınlarımızdan umudumuz kalmadı. Türkiye'nin geleceğini inşa etmek, aydınlık yarınları yeniden hazırlamak için tek kurtuluşumuz TİP kadrolarıdır.

Şu anda önümüze koyduğumuz en büyük hedef bu rezil Saray karanlığından kurtulmak ve o koltuğu bir daha geri dönülemeyecek biçimde yok etmektir. Bizim önümüze koyduğumuz hedef bu. Ve bu hedef çerçevesinde Emek ve Özgürlük İttifakında birleştik, yola çıktık. Bu iktidara karşı 24 Eylül 2022 Cumartesi günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı halk birlikteliğimize tüm yurttaşlarımızı, bu iktidardan dert yananları bekliyoruz” dedi.

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı