ELİ BIÇAKLI SURİYELİ MEYDANI BİRBİRİNE KATTI

ELİ BIÇAKLI SURİYELİ MEYDANI BİRBİRİNE KATTI

Esenler Dörtyol Meydanı’nda Suriyeli bir genç kavga yaptığı başka bir Suriyeliyi bıçakla kovaladı. Hızını alamayan bıçaklı daha sonra etrafa saldırdı.

Kurban Bayramının ikinci günü Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda iki Suriyeli kavga yaptı, ortalık birbirine girdi. İki Suriyeli kavgaya tutuştu, araya giren diğer Suriyeliler tüm uğraşlarına rağmen duruma hakim olamadılar. Belinden çıkardığı bıçakla terör estiren Suriyeli genç ortalıkta polisi görmeyince esti gürledi ve esnafın dükkanına zarar verdi. 

KİM BUNLAR YARIN BİRGÜN BİRİLERİNİN BAŞINI YAKACAKLAR 

Olaya tanık olan vatandaşlar böyle isyan etti…”Esenler Teksas oldu. Dün merkez caminin önünde silahlar konuştu, önce gün başka mahallelerde gruplar birbiriyle kavga yaptığına şahit olduk. Yanı hergün ama hergün olaylar oluyor, olaysız birgün olmuyor. Bugün Suriyeliler bıçakla meydanı birbirine kattı. Huzurumuz yok.  Bu gün Meydanı boş bulan Suriyelilerin günü, kendi ülkelerine ihanet yapanlardan ne beklenir.  Bu toplumun kurallarına uymayan bu insanları biran önce ülkelerine göndermezsek yarın birgün kimin başını yakacaklarını kestirmek zor değil. Ellerinde bıçakla dolaşan, yasa tanımayan bu serseri kılıklı vatan kaçkınlarına bu kadar tolerans tanınırsa inanın ülkemizde her an birilerinin canı yanacak. Kimsenin can güvenliği kalmadı, çocuklarımıza musallat olacaklar diye korkuyoruz. Yetkililer bu başıbozukları biran önce sıkı önlemler alarak ülkelerine göndermelerini istiyoruz” dediler. 

 



Celal gürses
29.06.2023 14:31:53
Allah yardımcımız olsun

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli