DİKTATÖRLERİN YARIŞINDA KAYBEDEN ÜLKE OLDU!

DİKTATÖRLERİN YARIŞINDA KAYBEDEN ÜLKE OLDU!

İki diktatörün yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen Erdoğan oldu. Yengilere doymayan Kılıçdaroğlu, mücadeleye devam edeceğini söyleyerek toplumun aklı ile dalgasını geçti.

Türkiye'yi bilerek isteyerek AKP faşizmine teslim edenler hesap verecek mi? 

Kılıçdaroğlu varsa AKP var ve yaşayacak. Haydeeee AKP’liler girin Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti kuyruğuna, gösterin ahde vefanızı sunun şükranlarınızı sizlere ülkeyi teslim eden keMAL’e… Ey AKP’liler…keMAL, Ortaçağcı gerici kafanızla Mustafa Kemal’e, Laikliğe, Ulusal Kurtuluşa hayasızca küfürler yapmanın özgürlüğünü 5 yıllığına tekrar verdi sizlere …Kurtuluş önce Kemal’den olmadıkça sizler her seçimin kazananı olacaksınız.

Seçim öncesinde onlarca anket şirketi tarafından "İlk turda yüzde 51 veya üzeri oyla kazanıyor" şeklinde açıklamalar yapılan ve adaylık sürecinde ittifak ortağı Meral Akşener ile ters düşen Kılıçdaroğlu'nun ne yapacağı merak konusu oldu.

Birçok isim ve sosyal medya kullanıcısı, "13 seçim kaybetti ama Kemal Kılıçdaroğlu hala istifa etmiyor" yorumunda bulundu. Seçimlerde halk Başarısız politikacılara, özellikle ana muhalefet partisine mesaj verdi ve kırmızı kart gösterdi. Halk, “ hayallerimizle oynamayın, kadercilik yapmayın ve hiçbir bahanenin arkasına gizlenmeyin” dedi. Halk  Kılıçdaroğlu’na secimin ya kazananı vardır ya kaybedeni, kazanan başarılıdır, kaybeden başarısızdır. Polyanacılık oynamayın tüm kadrolarınızla en alttan en üste kadar gereğini yapın” dedi. 

Sosyalistler yenilginin nedenini açıkladı: Sahte muhalifler

Türkiye Komünist Partisi de yaptığı resmi açıklamayla umudun sandığa sığmayacağını vurgulayarak 'Karamsarlığa yer yok, mutlaka kazanacağız' mesajını paylaştı. TKP, "Erdoğan’ın yenilmesi gerçek bir ihtimaldi. Bu ihtimal hayat bulmadıysa sebebi Erdoğan’ın yenilmezliğinde değil muhalefetin Erdoğan karşıtlığını kişiliksizleştiren siyaset tarzında aranmalıdır" dedi.



Anahtar Kelimeler: DİKTATÖRLERİN YARIŞINDA KAYBEDEN !
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı