Diktatör Kılıçdaroğlu emretti "CHP Fatih ilçesi yok hükmünde!!!"

Diktatör Kılıçdaroğlu emretti

Kılıçdaroğlu'nun Genel Merkezi başvurdu, YSK CHP Fatih İlçe Başkanlığı seçimini iptal etti. Kılıçdaroğlu ve İl başkanı el ele, omuz omuza dayanışma içinde diktatörlüğünü ilan etti…Hayırlı olsun.

Değişimciler olarak adlandırılan CHP'de muhalefetin kazandığı Fatih İlçe Kongresi'ni YSK iptal etti. Seçilen 11 il delegesi, İstanbul İl Başkanlığı seçiminde oy kullanamayacak. 45 gün süre için CHP Fatih İlçe Başkanlığı'na "kayyum" atanacak.

CHP Genel Merkezi, kendisine karşı duruş sergileyen, değişim diyen CHP Fatih İlçe Başkanlığı olağan kongresinde yapılan seçimin iptali istemiyle YSK'ye itirazda bulundu. İtiraz Kılıçdaroğlu'nun kazandığı ilk seçim olarak tarihe geçti. 


NACİZANE YORUMUMUZ...
CHP İstanbul İl Başkanlığının belirlediği tarihten farklı günde kongrenin yapılması nedeniyle seçimin iptalinin böylece faturası örgüte kesilmiş oldu.  Bir hesap kesilecekse o hesap resmiyette başkan olmayan, genel başkan yağdanlığı Kaftancıoğlu'na kesilmemesi hakkın, hukukun, adaletin canına Fatiha okuntu.
 

Bu durumu içine sindirenler olabilir ama CHP artık halka güven vermiyor. CHP tek adamın partisi oldu, yerel seçimler ise sonuç inanın sukutuhayal olacak.

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli