DERSİM’Lİ ÇİFTİN ÖLUMÜ CHP’LİLERİ YASA BOĞDU

DERSİM’Lİ ÇİFTİN ÖLUMÜ CHP’LİLERİ YASA BOĞDU

Esenler Kazım Karabekir Mahallesi CHP delegesi Düzgün Mengi’nin ablası Fecire (69) ve eniştesi İsmail (77) Balcı çifti, tatil için İstanbul'a geldikten sonra Almanya dönüş yolunda trafik kazası sonucu hakka yürüdüler...

Almanya'da yaşayan İsmail (77) ve Fecire (69) Balcı çifti, tatil için İstanbul'a geldikten sonra dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada hayatını kaybeden çiftin bugün saat 13’de Esenler Cemevinde cenaze erkanında yaslı aile taziyeleri kabul etti.  

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Kalınkaş köyü sakinlerinde hakka yürüyen çiftin Esenler Cemevinde ki cenaze erkanına CHP Esenler ilçe örgütü yoğun katılım sağladı. CHP eski ilçe başkanı Cemal Kaya, eski belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç, Mahalle delegeleri, CHP üyeleri yaslı aileye taziyede bulundular. 

Almanya'da yaşayan ve bir akrabalarının cenazesi için İstanbul'a gelen İsmail (77) ve Fecire (69) Balcı çifti, tekrar araçlarıyla Almanya’ya döndüler, dönüş yolunda Balcı çifti, Almanya sınırına 5 kilometre mesafede yer alan Avusturya'nın Österreich kentinde otobandaki dinlenme alanına girmek istedi. Alanın bariyerle kapalı olması nedeniyle Balcı çiftinin içinde bulunduğu otomobil önce bariyere ardından da bir araca çarparak kaza yaptı. Kazada, Balcı çifti hayatlarını kaybetti. 

İsmail (77) ve Fecire (69) Balcı çifti için bugün Esenler Cemevinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Yeniayazağa  mezarlığında ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında defin etildiler. 

7-24 Esenler haber ailesi olarak, hakka yürüyen merhum İsmail ve merhume Fecire Balcı’ya rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli