DEPREM YARDIMI MI? REKLAMLAR MI?

DEPREM YARDIMI MI? REKLAMLAR MI?

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras'tır. Türkiye Tek Yürek kampanyasında 50 milyar TL bağış yaptığını söyledi. Ancak Hamit Duras'ın yaptığı bağış güncellenerek 50 milyon TL olarak güncellendi. Ahali bu kişiye kilitlendi.

İyilik yapacaksan gizli yap, bir elin verdiğini diğeri görmesin… Deprem bölgesine yardım amacıyla gerçekleştirilen 'Türkiye Tek Yürek' ortak canlı yayınında, program katılımcılarından ilahiyatçı Mustafa Karataş, bile yapılan yanlışa sessiz kaldığına göre bu işin çivisi çıktığını göstermiş oldu. 

Reklam kokan yardım kampanyası amacının dışına çıkarak çıkar ve menfaat işine dönüştüğü gece, birilerinin işine bayağı yaradı. O kişilerden biriside Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras oldu. Duras hem kendini, hem de iş yerinin reklamını bir güzel yaptırdı.  

Heyecanla canlı yayına bağlanarak bağışta bulunmak istediğini belirten Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras, "Eski paraya göre 50 milyar diye bir miktar söyledim. Mustafa Karataş da o heyecanla, biz de düzeltemeden iletmiş oldu. 

Bizim asla kendi reklamımızı yapmak gibi bir amacımız yoktu. Allah rızası için yaptık. Sosyal medyada bir kısım bizim reklam yaptığımızı ifade ediyor, biz duygusal olarak yaptık. Normal bir aileyiz, içimizden geldi" dedi. 

Ama reklam reklamdır, reklamın iyisi kötüsü diye bir şey olmaz…


 

 



Anahtar Kelimeler: DEPREM YARDIMI ? REKLAMLAR ?
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli