DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANI KANDEMİR BELEDİYE

DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANI KANDEMİR BELEDİYE

Esenler Demokrat Parti İlçe Başkanı Satılmış Kandemir, Esenler Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Kandemir, tüm siyasi partilerin ve Esenler halkının kendilerine destek olmasını istedi.

Esenler’de belediye başkan adaylığını sosyal medya yolu ile açıklayan muhalefet kanadından ilk isim  Demokrat Parti İlçe Başkanı Satılmış Kandemir oldu. Kandemir, Esenler siyaseti halka hizmet olarak gördüğünü ve belediye başkan seçildiğinde ilk önceliğinin kentsel dönüşüm ve deprem olacağını söyledi. 

Kandemir, ‘Belki onlar gibi çok paramız yok, belki onlar gibi peşimizde menfaatçiler yok ama bizim dürüstlüğümüz var vatan aşkımız var. Demokrat partinin bayrağını taşımak bir şereftir, onurdur. Bizim yüreğimiz var, halka karşı sorumluluğumuz var! Tüm partililerimin ve Esenler halkının desteğiyle Esenlerin yaşanılabilir bir kent olması için bu hizmette varım. ben bir Esenler sevdalısı olarak ilçemi ve ilçe insanımı  çok seviyorum. Esenler için güzel hizmetler yapmak, projelerimi hayata geçirmek için aday oldum.  Belediyecilik bir ekip işidir, ekibimiz hazır, halkımız hazır neden olmasın dedik ve bu yola kazanmak için çıktık” ifadelerini kullandı



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli