DEM PARTİ ESENLER İLÇE EŞ BAŞKANI MEHMET ÖNAL’IN ACI GÜNÜ!

DEM PARTİ ESENLER İLÇE EŞ BAŞKANI MEHMET ÖNAL’IN ACI GÜNÜ!

DEM Parti Esenler ilçe eş başkanı Mehmet Önal’ın 14 yaşındaki yeğeni silahla kendini vurdu, kaza ile kendini vuran genç vefat etti. DEM Parti camiası ve tüm Muşluların bugün en yaslı günü.

DEM Parti Esenler ilçe eş başkanı Mehmet Önal’ın 14 yaşındaki yeğeninin vefat haberi başta ailesi olmak üzere, DEM Parti camiasını ve tüm Muşluları derin üzüntüye boğdu. 

Muş’un saygın esnaflarından ve Muş’un saygın ailelerinden Baba Sebahattin Önal’ın, amca DEM Parti Esenler ilçe eş başkanı Mehmet Önal’ın ve aile fertlerinin yüreğini yangın yerine çeviren bu talihsiz ve elim hadise üç gün önce Güngören’de, Baba Sebahattin Önal’ın işlettiği işyerinde meydana geldi. 14 yaşında bir meleğin vefatı yürekleri yaktı, aile fertlerinin ve akrabalarının bu acı olayla gözyaşları sel oldu, aktı.  

Yaşanan üzücü olaydan sonra Güngören’de ve Esenler’de siyasiler ve vatandaşlar taziye evine akın ettiler, yaslı aileye başsağlığı dileklerinde bulundular.

DEM Parti Esenler ilçe eş başkanı Mehmet Önal ve Baba Sebahattin Önal Esenler/ Atışalanında Muş Dokuz Pınar Koğak Köyü derneğinde taziyeleri kabul ediyor. 

7-24 Esenler haber olarak, Başta kederli Baba Sebahattin Önal'a, Dem Parti Esenler ilçe eş başkanı Mehmet Önal'a ve DEM Parti camiasına merhumun akrabalarına, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz…Genç yaşta aramızdan ayrılan ve ebediyete intikal eden merhum gencimize Allah’tan rahmet, ailesine sevenlerine sabır diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ ESENLER BAŞKANI MEHMET !
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli