İBB Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü Hasan Dalkıran, ilk olarak CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya'yı ilçe merkezinde ziyaret etti, sokakta vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Dalkıran ve CHP Esenler ilçe başkanı Kaya, mevcut çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak geleceğe yönelik projelerini konuştular. Dalkıran Esenler Belediye Başkanlığını kazanacağına dair planlarını anlatarak, halkın sorunlarına, ülkenin meselelerine CHP iktidarında nasıl çözümler üretilmesi gerekliliği üzerine konuştu.
Dalkıran, ziyaretinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Şimdi, ayrışma zamanı değil, birbirimize samimi şekilde sarılma zamanıdır. Çok çalışarak, birlikte üreterek büyük bir başarıya imza atacağız. Tek adama mahkum olamayız. İnanmak, kazanmanın ilk adımıdır. İlçe Başkanım ve ben inandık, el birliğiyle tarihi bir zafer kazandık. Hedefim, bu ilçeye, belediye binasına 6 oklu bayrağımızı dikmektir. Yoksulluğu ve yokluğu ilçemize kader olarak yansıdanları demokratik yollarla göndereceğiz, iktidarlarını sonlandıracağız. Bu başarıyı elde etmek bizim elimizdedir. Unutmayalım, milyonların umudu CHP iktidarıdır. CHP varsa, çare vardır. Biz bu umut yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK” ifadelerini kullandı.
Esenler'deki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Dalkıran, halkla sıcak ve samimi bir iletişim kurarak destek topladı. Ziyaretleri sırasında, sokakta karşılaştığı her vatandaşa sarılarak, özlem gidermeyi ihmal etmedi.
CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya ise, "Esenler İlçe örgütü olarak omuz omuza verdik ve alanlardayız. Partimizin programını halka anlatmak için sürekli sahadayız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e güveniyoruz, ona inanıyoruz. Parti örgütlerimize ve halkımıza çağrısının kişisel hırslarla değil, halkımızın geleceği için yapıldığını biliyoruz ve bu yüzden taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Bazı kişilerin yapay gündem yaratma çabalarına asla prim vermeyeceğiz. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hedefimiz, birlik içinde çok çalışarak İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmaktır" dedi.
CHP'nin, örgütleri ile ve tüm muhalif kesimlerle birlikte bu sistemin değişmesi için el ele verdiği büyük dayanışma bizlere güç veriyor, çalışma azmimizi daha da tetikliyor. "Milyonların umudu, CHP iktidarıdır. CHP varsa, çare vardır" şeklinde konuştu.