DALKIRAN: ESENLERE HİZMET YAPMAK İÇİN ADAYIM!

DALKIRAN: ESENLERE HİZMET YAPMAK İÇİN ADAYIM!

CHP’nin Esenler Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran’ın, dün akşam Esenler Fatih mahallesinde düzenlediği iftar programında, "Esenler'de yeni bir başlangıç yapacağız" dedi ve vatandaşlardan oy istedi.

310 binden fazla insanın Esenler’de 31 Mart’ta sandık başında olması bekleniyor. Seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdüren CHP’nin adayı Hasan Dalkıran’ın, hızına kimse yetişemiyor. Dalkıran Esenler’de siyasi algıyı allak bullak etti, rakiplerine korku saldı. Dalkıran, sıkmadığı el, selam vermediği kimseyi bırakmadan, gündüz esnaf ziyaretleri, akşamları iftar programları, geceleri evlere ziyaretler yaparak vatandaşlardan helalinden oy istiyor. 

CHP’nin Esenler Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran, Dün akşam Fatih mahallesinde, halkla iftar sofrasında buluştu ve halka söz verdi, “Biz geliyoruz ve bu seçimi hep birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Sokakta dolaşan insanımızla, kadımızla, esnafla birlikte kararlar alacağız, birlikte yöneteceğiz. “Ben yaptım, oldu” anlayışına son vereceğiz. Esenlerin makus tarihini hep birlikte, halkımızla birlikte değiştireceğiz. Tarihi bir dönüşüm ve gelişim hazır olun. 

“BİZİM YÖNETİMİMİZDE SİZ OLACAKSINIZ, HALKIMIZ OLACAK” 

Esenler'in geçmişte yaşadığı zorlukları aşarak daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemeye bugünden hazır olun. Belediye yönetimi anlayışımız bunlardan farklı olacak, bizim yönetimimizde egemenler olmayacak, siz olacaksınız, halkımız olacak. Bizler şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla halkın ihtiyaçlarına odaklanacağız, gençlerimizin sorunlarına köklü çözümler getireceği ve adil bir şekilde kaynakları yandaşlara değil halka dağıtacağız. Ayrıca, kentsel dönüş olmazsa olmazımız, kimseyi mağdur etmeden, yerinde ve adil bir dönüşümü hemen başlatacağız. 

CHP'nin adayı olan bu kardeşiniz bu ağabeyiniz sizlere güveniyor, sizlerde bizlere güvenin ve inanın. Bizler yapılamayanları yapmak, başarılamayanları başarmak zorundayız ve her şeyden önemlisi sizlerin güvenini kazanmak için elimizden geleni yapacağız.  Esenler, İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olması nedeniyle siyasi arenada büyük bir öneme sahiptir. CHP'nin Esenler'de yeni bir başlangıç yapacağı ve seçimlerde birinci parti olacağına herkesin inanmasını istiyorum ve bu seçimin kazananı hepimiz olacak.

Esenler'in geleceği için çalışacağız, birlikte üreteceğiz, yalana, talana son vereceğiz ve çocuklarımıza mutlu bir gelecek, aydınlık yarınlar bırakmak için sandıklara gideceğiz, İlçede Hasan Dalkırana, İBB’de İmamoğlu’na yanı CHP’ye mührü basmalısınız.  Biz size mutlu bir gelecek vaat ediyoruz. Her mahallede gençlerimiz için, kadınlarımız için projelerimiz hazır. Esenler'in sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirme yolunda atılacak adımların başlangıcını biz yaparız, bizim verdiğimiz söz namustur. Benim makam veya koltuk hesabım yok, tek bir hesabım var sizlerin huzur ve mutluluğu, Esenlerin geleceğidir” dedi. 



Anahtar Kelimeler: DALKIRAN: ESENLERE HİZMET YAPMAK ADAYIM!
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı