CUMHUR İTTİFAKI ESENLER MECLİS ÜYESİ LİSTESİ BELLİ OLDU

CUMHUR İTTİFAKI ESENLER MECLİS ÜYESİ LİSTESİ BELLİ OLDU

7-24 Esenler haber gazetesi olarak siyasetteki en, sıcak gelişmeleri, Esenlerin dünü, bugünü ve yarınlarını gazetecilik farkıyla yayınlamaya devam ediyoruz. İşte AKP’nin Esenler Belediye Meclis Üyeleri.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi partilerin belediye meclis üyesi adayları listesi de belli oldu. En geç bugün 17.00’da Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’ya verilme zorunluluğu olan ve henüz resmi olarak yetkili makamlarca yayınlanmayan listelere sizler için ulaştık. 

Esenler’de AK Parti’nin listesi de belli oldu. Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile ortak belediye meclis üyesi listesi oluşturan AK Parti'nin Esenler Belediye Meclis Üyeleri listesi şöyle:

Biz istiyoruz; halk adına- kamu adına… Belediye meclislerinin halkı yeterli düzeyde temsil edebilecek nitelikte olmasını. Halkın sorunlarını çözecek, kamu yararına olmayan işlere kendi partisinden olsa bile karşı koyacak olmalarını. Belediye meclis üyelerinin seçmen kitlesini temsil edebilecek nitelikte olup, müteahhitliğe soyunmadan, kul hakkına el uzatmadan ve şehrin yarınlarını düşünerek çalışmasını. Bunları yapan meclis üyelerine elbette teşekkür edeceğiz ama beytülmala el uzatanlara en sert sözlerle cevap vereceğiz.

 



Mahmut delice
24.02.2024 23:17:42
İkameti Esenler'de olmayan bir meclis üyesi nasıl bizim derdimizi bilecek

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli