ÇÖMEZ: OLUR MU BÖYLE DEMEYİN/ ERDOĞAN: BU GERÇEKTEN DOĞRU MU?

ÇÖMEZ: OLUR MU BÖYLE DEMEYİN/ ERDOĞAN: BU GERÇEKTEN DOĞRU MU?

İYİ Partili Çömez, Erkan'a sosyal medya yolu ile sordu, “Çocuğuna da ayrı bir oda yaptırmışsın başkanlık binasında, seninkiyle aynı katta. Kurumda garson olan Zeynep’i özel bakıcı olarak kullanıyormuşsun" Olur mu böyle demeyin"

Merkez Bankası başkanlık katında 4 yıldır protokol görevlisi olarak çalışan Büşra Bozkurt, CİMER’e dilekçe vererek Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasında bulunmasından sonra ortalık karıştı. 

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez de gündemdeki iddialara ek olarak bazı sorular sordu.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, ”Bankacılık yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla ve çalıştığı bankayı dolandırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen birisini aldık daaaaa… ABD’den getirdik merkez bankasının başına yerleştirdik.  Bizi kurtarırsan sen kurtarırsın dedik, o hemen tası tarağı topladı, sülalesini de yanına aldı geldi. Babasına oda ayırdı, makam arabaları tahsis etti ve ailesi özel protokolle karşılandı. Babası çalışanı işten attı, adam tokatladı, olur mu böyle demeyin, oluyor böyle şeyler” diyerek Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda iddialarını gündeme getiren Çömez şu soruları sordu:

”- Çocuğuna da ayrı bir oda yaptırmışsın başkanlık binasında, seninkiyle aynı katta.
- Kurumda garson olan Zeynep’i özel bakıcı olarak kullanıyormuşsun.
- Peki ya, çocuğa koruma tahsis etmek neyin nesi?
- 4 koruma ile çıkartıyormuşsun zavallı çocuğu bahçeye.
- Doğru mu bütün bunlar Hafize Gaye Erkan?
- Nerede öğrendin bunları?
- Beyaz Saray’da mı yoksa AK Saray’da mı?”



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli