CHP’NİN VE SOLUN ACI KAYBI/ MUSTAFA ATAŞ VEFAT ETTİ

CHP’NİN VE SOLUN ACI KAYBI/ MUSTAFA ATAŞ VEFAT ETTİ

Cumhuriyet Halk Partililer Eski İstanbul il başkan yardımcısı Mustafa Ataş’ın vefatını öğrenmenin derin üzüntü içerisinde. Merhum Mustafa Ataş’ın vefat haberi CHP İstanbul örgütünü derin üzüntüye boğdu.

Az önce CHP’li eski bir meclis üyesinin verdiği bilgiye göre, Eşi hanımefendinin memleketi Sinop’a giden solun duayenlerinden CHP eski il Başkan yardımcısı Mustafa Ataş’ın uzun süreden beri yattığı hastaneden acı haber geldi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen, CHP İstanbul Eski İstanbul il başkan yardımcısı Mustafa Ataş, hakka yürüdü. 

CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın vefat haberi başta ailesi olmak üzere tüm CHP’lileri ve yurtseverleri derinden üzdü. 

Yine edindiğimiz bilgilere göre Cumhuriyet Halk Partisi Eski İstanbul il başkan yardımcısı Mustafa Ataş’ın cenazesi Sinop’tan yıllarca yaşadığı Bayrampaşa’ya getirilecek ve yarın öğlen namazına müteakiben Bayrampaşa merkez caminde yapılacak cenaze töreninden sonra ebediyete uğurlanacak.

Bizde 7-24 Esenler haber olarak;  CHP’nin başarısı ve demokrasinin yeşermesi için mücadele veren bu uğurda bedeller ödeyen, değerli katkıları olan abimiz ve dava arkadaşımız Mustafa Ataş’a rahmet, öncelikle ailesine ve CHP Örgütüne başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: SOLUN KAYBI/ MUSTAFA VEFAT
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli