CHP’NİN ŞEN ORTAKLARI GÖKSU HAYRANI

CHP’NİN ŞEN ORTAKLARI GÖKSU HAYRANI

CHP Esenler ilçe başkanı AKP’nin değirmenine su taşıdığının belgesine ulaştık. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Esenler CHP için söylenecek tek söz “Perşembenin Gelişi Çarşambadan Belliydi”

CHP Esenler’de neler olup bittiğini yıllar öncesinden bugüne kadar yorulmadan yazdık. Biz yazdık kötü olduk, AKP ortakları koltuklarında oturdular, yol bulmaya, ihale kapılarında nöbet tutmaya devam ettiler. Belgeledik koruyanları, bir delege uğruna halkın geleceğini peşkeş çeken parti içi iktidar hevesli ahlaksızları. Söyledik bunlar az olsun benim olsun anlayışında iktidar olmayı zerre kadar düşünmeyen Atatürk’e küfreden yaratıklar olduğunu.

CHP Esenler İlçe eski başkanı Esenler Belediyesini göstermelik olarak defalarca yalancılıkla, rüşvetle ve arsa rantı yapmakla suçladı ama ne hikmetse bir kere bile böyle bir olay var diye mahkemeye başvurmadı. Neden mi? Ortaklıklarına zeval gelmesin hesabını yaptılar. İhaleleri takip ederek yol bulmak için halka yalan söyledikleri gibi siyasi rakiplerine de çamur attılar, yok atmadık diyorsanız bu halka bir mahkeme dosyası sunun bakalım ki bizde sizlere inanalım.  

Yeni CHP Esenler ilçe başkanı yanı CHP’li ihale kovalayan zat tam seçimlerin hızlı ve hararetli olduğu saatlerde rakip gördüğü AKP’li belediye başkanı Göksu’nun yaptığı seçim çalışmasını alkışlıyor, yapılan sosyal medya paylaşımını öpücüklerle beğeniyor. Elbette beğenecek, o beğeninin altında yatan sermaye ihale ve ortaklık olsa gerek.  

CHP’nin egemenleri hainleri, ihanet şebekesini, ihaleci ve tacizcileri koruyanları koruma altına alarak hezimeti halka yaşattılar. Onların tuzu kuru memleket umurlarında değil. İl başkanları ile Oğuz Kaan’ları ile 10 Aralık devşirmeleri ile 11. Kez yenildiler her yenilgiyi başarı gibi göstermek için çırpıntılar, hesap soran olmadı, böyle giderse hesap yine sorulmayacak. Onları yürekten savunan CHP’nin Atatürkçü olmayan, laiklik karşıtı birkaç beslemesi, partinin nemacıları bakın ilçe başkanı denilen ihaleci, nemacı fırıldak bu paylaşımda neler yapmış. Gelin siz bu seçim mağlubiyetini galibiyet diye halka yutturanları alkışa devam edin ve dilsiz şeytanlığınızı tekrarlayın. 

Bakın şen ortaklar AKP'yi ve Göksu'yu beğenmek için nasıl yarışıyorlar 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ORTAKLARI GÖKSU HAYRANI
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli