CHP’NİN “İŞGÜZARLARI” BU YER ÇOCUK OYUN ALANI

CHP’NİN “İŞGÜZARLARI” BU YER ÇOCUK OYUN ALANI

Esenler Kemer Mahallesi Kışla Caddesi üzerindeki Esenler halkına ait, planlarda çocuk oyun alanı olarak görülen yer bir sitenin açık otoparkı olarak kullanılıyor... NEDEN?

Neden bu yer sitenin özel alanından çıkarılarak amacına uygun kullanılmıyor?

BU YER ÇOCUK OYUN ALANI AMA BAŞKA AMAÇLA KULLANILIYOR

Esenler Kemer Mahallesinde Belediye’ye ait, planlarda çocuk oyun alanı olarak görülen tahminen 1170 metrekare alanın Kemer Life Sitesi’nin sahiplerince çitle çevirip özel mülkü gibi kullanmasına sessiz kalan başta ana muhalefet meclis üyeleri ve görevini yapmayan Fen İşleri Müdürlüğü’nü göreve davet ediyoruz.

Davet ediyoruz yetkin ve etkin Esenlerin kanaat önderlerini, belediyeyi yönetenleri….bu alanı özel bir sitenin egemenliğinden alıp amacına uygun hale getirmenizi yanı bu alanı yeşillendirerek çocukların oyun alanı yapmanızı

Esenler Belediye Başkanı her konuşmasında, Esenler İstanbul’un en sıkışık ilçelerinden biri olduğunu ve kişi başına düşen donatı alanlarının azlığından şikâyet ederken belediyeye ait böyle bir yeri görmemesinin elbette sorumlusu görevlerini laikiyle yapmayan meclisin ve meclis üyelerinindir.  

CHP ESENLER İLÇE (İMAMI) VE UKALA MECLİS ÜYESİ

Her konuya amiyane tabirle maydanoz olan, halk düşmanı, gerici CHP Esenler ilçe Başkanının (CHP’NİN YOBAZ- İMAMI) ve imar mevzuatında eline su dökülmeyecek kadar bilgili “ukala, dinci, mezhepçi ” meclis üyelerinin bu yer hakkında bugüne kadar olumlu veya olumsuz bir önerge verememesi, duyarsızlıkları vatandaşlar tarafından tepkilere neden oluyor.

Bu yer için daha önce yaptığımız haberin üzerinden aylar geçmesine rağmen CHP İlçe başkanı ve belediye meclis üyeleri meclise bir önerge, bir teklif dahi götürmediler.

CAFER TURNA, “SEN NEDEN MECLİS ÜYESİ OLDUN”

Bazı CHP’liler bir numara olacağım diye bir yerlerini yırtan, ağlayıp sızlayan, Cafer Turna’ya, “sen neden meclis üyesi oldun, rant kovalayan, ihale kapılarında nöbet tutan Kemal Şahin’in yalakalığını yapmak için mi meclis üyesi oldun. Sen birilerine uşaklık yapmak, yağcılık yapmak için meclis üyesi olmana gerek yoktu. Sen bir numara için yırtındın ama bir numaranın hakkını veremediğin için sana ve seni seçenlere helal olsun” dediler.



Anahtar Kelimeler: “İŞGÜZARLARI” ÇOCUK ALANI
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı