CHP’NİN İMAMI VE MÜRİTLERİ- SİYASETİN DİN ULEMALARI

CHP’NİN İMAMI VE MÜRİTLERİ-  SİYASETİN DİN ULEMALARI

CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay, Cumhuriyet meyhanesinde ünlü bir iş adamıyla Ata’mızı kadeh kaldırmasına kimse hesap sormadı. Dün CHP örgütüne dua yaptırdı.

İlçe başkanının laiklik karşıtı bu davranışına yine sesiz mi kalacaksınız? Sesiz kalırsanız sizin AKP’den farkınız ne?

CHP’LİLER CÜMBÜR CEMAAT LAİKLİĞİN RUHUNA FATİHA OKUDULAR

CHP Esenler ilçe başkanının yaptığı yanlışların artı arkası gelmiyor, CHP Esenler ilçe başkanı cumhuriyet ve laiklik karşıtı olayların tam odağında. Dün 30 Ağustos zafer Bayramı kutlaması etkinliğinde Atatürk büstünün önünde cümbür cemaat eller havaya kalktı, CHP’liler cümbür cemaat laikliğin ruhuna Fatiha okudular. Hiç kimse her halde böyle Atatürkçü, böyle CHP’li olmayı kabul etmez. Bizim CHP ile bir hasımlığımız, bir düşmanlığımız, bir sevgisizliğimiz veya bir saygısızlığımız yok. Bizim laiklik karşıtı, ahlak yoksunu olanlarla, bizim CHP’li olmayan ama CHP’den nemalanan şerefsizlerle hesabımız var ve onlara sözümüz olduğunu herkes anlasın.

Gazetemizde çıkan haberleri elbette eleştirin ama sapkınlığını yazdığımız, Atatürk’ü kadeh kaldıran, böyle aşağılık yaratıkları ne olur korumaya kalkmayın. Delikanlı olun böyle işlere bulaşanlara hesap sorun ki bizde eleştirilerinize saygıyla bakalım.

 

BAKIN CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI NELER YAPMIŞ…

Mustafa Kemal Atatürk'e her fırsatta ağızlarından salyalar saçarak saldıran, hakaretler yağdıranlardan farkı olmayan İlçe Başkanı Ütebay, Cumhuriyetin kurucusu, vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyet Halk Partisinin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kadeh kaldırarak “Saygı ve minnetle” anıyor biz haber yapıyoruz siz haberi yapanlara saldırıyorsunuz. Ha kadeh kaldırmışsın ha fesli gibi davranmışsın, ha AKP’liler gibi iki ayyaş demişsin. Ne farkınız var bunlardan…

İlçe başkanının bu paylaşımı Atamıza sevgi sunmak değil, Atamıza saygısızlıktır, atamızı aşağılamaktır. Büstün önünde Fatiha okumak laikliğin içine etmektir… Bakalım Atatürk düşmanlarına malzeme olan bu paylaşımın hesabını saracaklar mı? Soramazsınız, sizler üç kuruşluk insanlarsınız, sizler sahte Atatürkçülersiniz. Sizlerin ölüsüne birileri kadeh kaldırırsa ne dersiniz? Benim ölü'me biri kadeh kaldırırsa ben küfrederim... Ediyorum…

Cumhuriyetin kurucusu, vatanımızın kurtarıcısı, Cumhuriyet Halk Partisinin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kadeh kaldırarak “Saygı ve minnetle” anan, Ulu önderin büstünün önünü mabede çeviren bu laiklik karşıtı CHP ilçe başkanına kimseler hesap sorabilecek mi?  

TARİHTEN VE METİN TOKER’DEN BİR ALINDI…

CHP’li bazıları İsmet İnönü’ye:  ‘Paşam, dediler. Nurculuk propagandası bizim dışımızdaki bütün partiler tarafından açıkça yapılmaktadır. Bizi CHP’lileri dinsizlikle suçlamaktadırlar. Lütfen siz de yapacağınız konuşmada Allah’tan biraz bahsediverseniz. Biz de bu dinsizlik suçlamasından kurtulmuş oluruz.

İsmet Paşa hiç ses çıkarmadı. Az sonra meydanda halka hitap etti. Dini siyasete alet eden partilere ve politikacılara özellikle çattı. Konuşmasını ‘Allahaısmarladık’ sözüyle tamamladı. Ama Miting alanındakilere ellerini havaya kaldırıp dua yaptırmadı.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli