CHP’NİN İKİ İMAMI, LAİKLİK KARŞITI CUMHURİYET DÜŞMANLARI!

CHP’NİN İKİ İMAMI, LAİKLİK KARŞITI CUMHURİYET DÜŞMANLARI!

CHP’nin din simsarlarından Esenler ilçe başkanı Kemal Şahin çok marifetli… Alanlara ve halka namahrem Sivaslı İmam Şahin ortalıkta gözükmese de dini motiflerle süslü pankartlarla duvarları kirletiyor.

CHP’nin Esenler’deki iki imamından birisi olan Kemal Şahin, kendisinden önceki İmam Bülent Üterbay’ın vekil aday adaylığından sonra yarım bırakılmış olan dinden siyasi rant sağlamayı, dini partisinin çıkarlarına alet etmeyi, dini simgeleri sürekli ön plana çıkarmayı boş geçmiyor. İlk İmam Ütebay vekillik sıralamasında nal topladı ama her şeye rağmen işini, Allaha bırakan Ütebay, Dünya’da alamadığını ahirette alacağı umuduyla siyasi mezarlıkta pusuya yattığı bir gerçek. 

CHP’liler din istismarı yapan cemaat, vakıf ve bazı siyasi partilerin katarına takılarak gündeme gelme konusunda bayağı marifet göstermeleri halk tarafından hiç hoş karşılanmadığı gibi oya yansıyıp yansımayacağını bekleyip göreceğiz.  

Diğer taraftan ise cumhuriyetçilerin, laik demokratların din tüccarlığı yapan bu aşağılıklara uyarılar yapılsa da  CHP’nin imamlarına, din tacirlerine, Cumhuriyetçilerin yaptığı uyarılar umurunda olmuyor. CHP’nin bu uyduruk imamları yüzünden tehlike günden güne büyüyor, Atatürk cumhuriyeti ve laiklik ilkesi ortadan kalkmak üzere. 

Atatürk, yokluk içinde var olma mücadelesini kazanarak kurmuş olduğu cumhuriyeti bugün ne yazık ki, varlık içindeki Atatürk’ün partisi ortadan kaldırmak için İmam ordusu kurmuş. Bugün CHP’yi işgal edenlere göre Ulu önder ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için verdiği mücadele sağ partiler gibi CHP’lilere göre de boşmuş, böyle mücadeleye gerek yokmuş. Dini telkinler yeterliymiş. 

Atamızın her ilkesi, milletimizin, din, vicdan, namus emniyetini güvence altına almak, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatını sağlamak için ehemmiyetli, özgür ağırlığı yüksek değerlerdir. Bu ilkelerden en istismara açık olanı "laiklik" ilkesi olmuş, ardından da "Cumhuriyetçilik" ilkesi gelmiştir. İşte bugün yapılanları dün AKP yapmıştı yanı cumhuriyetle hesaplaşan AKP’nin hesabını CHP’liler daha ileriye taşıyarak laik cumhuriyeti yıkmak için önce çarşaflı kadınlara parti rozeti taktı, ardından her mahalleye Kur'an kursu açacağı vaadinde bulundu. Bir diğeri ise Baykal’ın, Kürtçe mevlide destek verdiğini unutmadık.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı