CHP’NİN DEVAMSIZLARI: TIKSIRINCAYA KADAR YİYİN!

CHP’NİN DEVAMSIZLARI: TIKSIRINCAYA KADAR YİYİN!

Esenler Belediyesi “Maşallah” firesiz toplanıyor. Kaytaranların imdadına izinli sayılma oylaması yetişiyor. Mazeret iş icabıymış ama esas olan Kul hakkı, o mazeretliler üç kuruş almak için her türlü fırıldaklığı yapıyor.

Halk siyasetçilere güvenmiyor, halk kafasında şeytanlık olanlara güvenmiyor. Bir ilçenin, bir siyasi partinin geleceği ile oynamak, güvensizlik tohumu ekmek meğer ne kadar kolaymış.

CHP KENDİ DÜŞMANINI KENDİ İÇİNDE ARAMALI

Siyasi partilerde, özellikle CHP’de düşman aramaya gerek yok hatta düşmanı uzakta aramanıza hiç gerek yok! Ahbap çavuş ilişkisi içinde, tepeden inme, çantadan çıkma birileri belediye meclis üyesi olursa ve o kişiler rakip partilere değil de kendi partisine muhalefet yaparsa, siz düşman aramayın, siz kendi düşmanınızı yaratanlarsınız. Bunlar alışmışlar kul hakkı yemeye, alışmışlar abilerinin koltuklarında kör limana sığınmaya, besleniyorlar emek veren örgütün çalışmalarından. Bunlar ne İsa’nın, ne Musa’nın safında, safları çıkar menfaat üzerine şekillenmiş.

ÜÇ ARABASI OLMAYAN MECLİS ÜYESİNE ÜÇ KART “ HARAM OLSUN”

Bu yolu seçen belediye meclis üyeleri haklı olarak bu yola ihtiyaçtan dolayı başvuruyorlar, açlık ve yoksulluk bu kişilerin aklını başlarından almış bir kere. Bunlar bırakın iktidara veya rakip partilere muhalefet yapmayı kendi partilerine de muhalefet yapamayacak kadar beyinsizler, beyinleri yok ki gelişsinler. Bunların ekoları yüksek, hedefleri yakalarına bir rozet takmak, huzur hakkını yalayıp,  yutmak ilk aklımıza gelen. Bir başka mesele ise esas sorulması gereken, hani o otoparklardan ücretsiz yararlanmak için üç kartla üçkâğıtçılık yapmak var ya haram, zehir olsun. Üç arabası olmayanlara üç kart verenlere ise ne söylesek az. Araştırın bakalım bu üçkâğıt veya üç kart kimlerin kursağına takılmadan yutuluyor. 

HESAP SORMAYANLAR HALK DÜŞMANIDIR…

Kim bunlar? Bunlar neden meclis üyesi olmuşlar. Üç kuruşluk bir nema uğruna seçilmişler, halkın sorunları bunların umurunda değil. Meclis oturumunda bunları izinli sayanlar bunlar kadar günahkârdır.  Devamsızlık ve izinli sayılma rekoru CHP’li iki kişide, bu iki kişiye hesap sormayan ilçe başkanı ve yönetimi hesap sormadığı için, halkın düşmanı olanları korudukları için vallahi en büyük halk düşmanı ve hain onlardır.     



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli