Tarih: 07.10.2024 17:41

CHP’NİN ÇAPSIZ YAŞAR’I: SURİYELİLER VERGİSİNİ VERSİNLER VE KALSINLAR!

Facebook Twitter Linked-in

Esenler Belediyesinin Ekim Ayı 2024 ilk meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP’nin çapsız grup sözcüsü Yaşar Çağlayan, denilen kişi bakın neler söyledi.

“SURİYELİLER VERGİSİNİ VERSİN, GİTMESİNLER”

Yaşar Çağlayan: ülkemizde çok sorun var. Suriyeliler ülkemizde değişik alanlarda esnaflık yapıyorlar, yalnız bu arkadaşlar vergi vermiyorlar, ürünlerinin % 80’i kaçak bunlar ülkemize zarar veriyorlar. Bunlar bizim ürünleri satmıyorlar, kendi ülkelerinden kaçak yollarla getirdikleri ürünleri satıyorlar. Suriyelilere yaptırım uygulayarak bizim esnaflarımızla aynı seviyeye getirilmesini istiyoruz. Bu adaletsizliği lütfen düzeldin” dedi ve bu çapsız grup sözcüsü Yaşar, Suriyeliler vergisini versin, gitmesinler ve bizlim esnaflarımızla eşit yurttaş olsunlar demek mi istediğini kimse anlamadı.

Yaşar, adaletsizlikten, kadın cinayetlerinden söz etti ve İBB Başkanımız yalnız değildir, ona kimse ceza veremez dedi. Kira ve konut sorunu, emekli maaşları, mahallelerde güvenlik zaaflarını, uyuşturucu bağımlılığını gördüğünü, her mahallede silahlı adamlar olduğunu, sağlık ocaklarında doktor olmadığını anlattı. 

Kurumlarda asılan bayraklar kirli bunları görmüyor musunuz, otopark sorunumuz var, trafik cezaları vatandaşa yük getiriyor. Sosyal donatı alanları yok, ben Davut Paşa mahallesinde 15 Temmuz mahallesine spor yapmak için gidemiyorum, seçim vaatlerinizi yerine getirin dedi ve siz bu söylediklerimden inşallah ders çıkarırsınız şeklinde sözler söyledi.  İlahi Yaşar meclisi Dingo'nun yerine çevirme eyleminde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —