Tarih: 08.09.2024 15:22

CHP’LİLERE KAZIK ATAN “MAKYAVELİST” İBRAHİM METE

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim Mete Yılmaz, belirttiğin gibi CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı ilçenin belediye başkanı baş hukuk müşavirisin. Niçe yıllarını CHP’ye ve sosyal demokrasiye vermiş insanlar senin olduğun yerde olmak ister ama sol kimlikle. İbrahim Mete Yılmaz, yazımızın bütünü ele alındığında yazının siyasi eleştiri mahiyetinde olduğunu açıkça görmeyecek veya anlamayacak kadar çapsız mısın? . İbrahim Mete Yılmaz,  Haberimizde ki yazıdan cımbızla ifadeler çekilerek suç unsuru yaratılmaya çalışılmışsın ama inanıyor ve güveniyorum bu ülkede adaletli davranan çok yargıç var!

Bizi ilgilendiren senin ülkücü bozkurt işareti yapan üç kişinin yer aldığı, üzerinde “TÜRK IRKI SAĞ OLSUN” şeklinde bir yazı yazdığın paylaşımdır. 

Yıllarını sol düşünceye vermiş, 4 dönem CHP Esenler ilçe Başkanlığında görevlerde bulunmuş birisi olarak Bozkurt el işaretinin CHP içinde yer aldığını veya bu işareti yapana rastlamadım. İbrahim Mete Yılmaz, CHP Babanızın Tekkesi Değil, Gazetecilik mesleğini yapan basın emekçilerini şeytanlaştırma operasyonunu yürütenlerin faşist zihniyeti ile sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Hani CHP’nin bir sloganı vardı ve CHP’liler alanlarda “ÖZGÜR BASIN SUSTURULAMAZ” sen böylemi özgür basın taraftarısın. Senin bu yaptığın tek söyleyeceğimiz CHP’de MAKYAVELİZM bitti, yaşasın İbrahim Mete YILMAZİZİM” senin gibiler bize Makyavelizm’i aradır oldu. 

Bak; İbrahim Mete Yılmaz, 7-24 Esenler haber gazetesinin sahibi olarak Bu ülkenin gerçek bir hukuk devleti olması için o kafatasçı zihniyetinizle ne pahasına olursa olsun savaşmaya devam edeceğim.

Bak; İbrahim Mete Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisinin el işareti, başparmak ve işaret parmağının yan yana getirilmesiyle oluşan sembolik bir jesttir. Bu jest, CHP’liler arasında dayanışma ve partiye destek için kullanılmaktadır. Ancak senin sosyal medya yolu ile yaptığın paylaşımda Bozkurt işareti Atatürk Milliyetçilerinin değil Türk Milliyetçilerinin el işareti olmasına biz tepkili olduğumuz gibi milyonlarca CHP’li eleştiri yerine “galiz” laflar ediyor.  Paylaşılan resimde TÜRK IRKI YAŞASIN YAZIYOR. Şayet bozkurt işaretli resim çok anlamlıysa neden haber sonrası sayfandan kaldırdın. Paylaşımda Türk ırkı söylemi var, MHP Türk ırkı der, CHP ise Türk milleti der. Sen bir ülkücü isen CHP’de olman Ülkücülüğe ihanettir, yok ben ülkücü değilim diyorsan sen MAKYAVELİST birisisin ve CHP’lilere bir güzel kazık atmış oluyorsun.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —