CHP’LİLERDEN, ATAMIZIN ÖLÜMÜNE DANS VE KADEH!

CHP’LİLERDEN, ATAMIZIN ÖLÜMÜNE DANS VE KADEH!

Bir tarafta Atatürk'ü dans ederek anan CHP’nin İBB Başkanı İmamoğlu ve ailesi, Diğer Tarafta ise Atamızın Ölümüne kadeh kaldıran CHP Esenler İlçe Başkanı… Be aşağılıklar.. Matem günü dans edilir mi? Bir ölüye Kadeh kaldırılır mı?

Sorsanız ikisi’de Atatürkçü, İkisi ’de Ulu önderin koltuğunda oturuyor… İkinize de lanet olsun, sizleri alkışlayan koyun sürüsüne ve sizlere hesap sormayanlara ise misli... misli… Lanet olsun, yuh olsun.

 Yüreğimizin yangın yerine döndüğü, yurttaşlarımızın büyük çoğunluğunun gözlerinin yaşardığı, kalplerinin burkulduğu bir günde birileri dans ediyor, def çalıp oynuyor, birileri o büyük insanın ölümüne yas tutma yerine, dans ediyor, kadeh kaldırıyor… Bunlar nasıl Atatürkçü? bunlar nasıl bir insan? Sosyal medyada yıkılıyor, Atatürkçülerden tepkiler, küfürler havada uçuşuyor.

Ahali diyor; bu anlayış hangi dinle, hangi imanla, hangi mezheple ve insanlıkla bağdaşıyor? Sizler kimsiniz, kimin uşaklığını yapıyorsunuz?  

 

  1. Vatandaşlar, isyan ediyor, tepkiler ise böyle: "Matem günü dans edilir mi? Ayıp", "Yani ilk defa gördük. Ölüm yıl dönümünde dans ederek kutlamak", "Dans ederek, ne kutladın be. Hem de bir ölüm yıldönümünü." 
  2. "Ölüm yıl dönümünde dans edenler Diyanet Başkanı'nı soruyorlar."
  3. "Atatürk'ü, Hem camide, Hem de dans ile, ANMAK!
  4. "Dans olmamış Ekrem bey! Tef çalıp oynasaymışınız! Bayram değil, Atamızın ölüm yıl dönümü! Siz gerçekten normal değilsiniz, Allah akıl fikir versin."
  5. "Yani ilk defa gördük. Ölüm yıl dönümünde dans ederek kutlamak. Sen olayı yanlış anlaşmışsın"
  6. "Dans ederek, ne kutladın be. Hem de bir ölüm yıl dönümünü."
  7. "Dans ederek ölü insanı anmak ancak senin gibi seçimden seçime Kuran okuyan Müslüman anlayışına yakışır."
  8. "AK Partili bir belde belediye başkanı Mustafa Kemal'in ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da dans edip gülücükler saçsaydı şuan CHP sokağa inmiş, ADD yürüyüşler başlatmış, Cumhuriyet "Genç Subaylar Rahatsız" manşeti atmış, HALK TV siyah ekrana Atatürk resmi koymuştu."
  9. "Allah aile saadetinizi daim eylesin, mutluluklar dileriz. 10 Kasım matem gününde bu olmadı"
  10.  

 



Anahtar Kelimeler: ’LİLERDEN ATAMIZIN ÖLÜMÜNE KADEH!
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı