CHP’LİLER YÜZME HAVUZUNU ARARKEN ÇOCUK PARKINI KAYBETTİLER!

CHP’LİLER YÜZME HAVUZUNU ARARKEN ÇOCUK PARKINI KAYBETTİLER!

F. Çakmak Mahallesinde 5 katlı bina kamulaştırılarak yıkıldı ve yerine ruhsatsız Muhtarlık binası yapıldı… CHP’li meclis üyeleri bu gelişigüzel duruma neden sessiz kaldılar. Nedenini araştırdık, bakın neler olmuş.

İki dönem CHP Belediye meclis üyesi seçilen, şimdi ise CHP Esenler ilçe başkan yardımcısı, kahvehane işletmecisi Cihangir Kaymakçı’nın dükkanının bitişiğinde bulunan ve planlarda çocuk parkı olan bu alana 5 katlı bina kamulaştırılıp yıkılıyor. Buraya kadar normal…

Anormal olan ise, CHP Esenler ilçe başkan yardımcısı, kahvehane işletmecisi Cihangir Kaymakçı’nın çocuk parkına muhtarlık binası yapılmasına sessiz kalması. Sesini çıkarırsa olacakların “kahve ruhsatının gündeme gelmesi gibi) hesabını yapması

Anormal olanı ise; 5 katlı binanın kamulaştırılarak yıkılması ve yıkılan 5 katlı binanın yerine kamu yararına muhtarlık binası yapılması. Yanı muhtarlık binası yapacağım diye mi 5 katlı bina kamulaştırılarak yıkılmasını soramayan muhalefet.

Anormal olan ise; CHP Esenler ilçe başkanının Oruç reis parkına inşaat yapılırken yaptığı yaygarayı burada yapmaması. Yalan makinası İl başkanları Kaftancıoğlu’na bu durumu bildirmemeleri.

Gerçi Oruçreis parkında verilen sözler yerine gelmediği gibi halka yalan söyleyenlerden çare beklemek çok büyük hata olur. İlçe Başkanı ve meclis üyeleri yüzme havuzu ararken çocuk parkını kaybettiğini bakalım ne zaman anlayacak…  

İşin aslı ise, yanı bu alana sessiz kalınmasının nedenleri geçte olsa belli oldu.

1-CHP Esenler ilçe başkan yardımcısı, kahvehane işletmecisi Cihangir Kaymakçı’nın kahvesinin usulsüz ruhsatı…

2-İlçe başkanının ve meclis üyesinin AKP’li bazı kişilerle ihale ortaklığı.

3-Muhtarlık binasına karşı olmak oy kaybına neden olur ve kamuoyu nezdinde karşı olan siyasi parti eleştiri alır.

4- Kahve işletmecisi Kaymakçı, ilçe kongre seçimlerinde karton sallamakla ünlü birisi olarak tanınıyor, bakalım bu haberden sonra birileri bu rezilliği karton yapıp bu unvanı Kaymak yiyen yöneticinin elinden birileri alacak mı?

Konuştuğumuz bazı siyasi parti ilçe başkanları: burası çocuk parkı, inşaatın ruhsatı yok ama kamu yararına, halk adına muhtarlık binası yapılıyor. Esenler’de boş yer yok, kamulaştırma rakamları yüksek. Fevzi Çakmak Mahalle muhtarlık binası kiradaydı çözüm yolu böyle ve iyi olmuş. Bu durumdan rahatsız değiliz” dediler.

Netice:  Esenler halkı yiğit olmayan, oy uğruna halkın geleceğinin peşkeş çekilmesine ve usulsüzlükler karşısında susan, şeytanlaşmış muhalif kadrolara teslim edilmiş.  
Böyle muhalefetle…. böyle ürkek halkla sonumuz vallahi KARANLIK…



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli