CHP’Lİ PINAR, HALK ADINA, ŞEHRİN YAŞAYANLARI ADINA KONUŞTU

CHP’Lİ PINAR, HALK ADINA, ŞEHRİN YAŞAYANLARI ADINA KONUŞTU

Esenler Belediye meclisinin Eylül Ayı Meclis toplantısında, CHP Belediye Meclis Üyesi Murat Pınar son günlerde vatandaşların huzurunu kaçıran olayları meclis gündemine taşıtı ve halkın huzuru, refahı için herkesi göreve davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Meclis Üyesi Murat Pınar, Esenler halkının sorunlarını ve Esenler’de yaşanan olumsuzlukları Belediye meclisine taşıtı. 

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Murat Pınar: son günlerde yerel basınımızın yaptığı haberlerde üzücü olayları ve çeteleşmiş bazı yapıların halkın huzurunu kaçırdığını okuyoruz.  Bizlerinde basınımızın yazdıkları gibi birçok olayı, olumsuzlukları yaşadığımızı buradan söylemek istiyorum. Hemen hemen her gece silah sesleri ve silahlı yaralanmaların yaşandığı ilçemizde gördüğümüz bu manzaralar bizleri üzüyor. Gelin hep birlikte halkımızın huzurlu, sağlıklı ve güven içinde yaşayabilmesi için belediye meclis üyeleri olarak bir şeyler yapalım. 

Bakınız madde bağımlılığı bataklığına düşmüş çocuklarımızı, eli bıçaklı, tabancalı gençlerimizi görmek istemiyoruz. Sokakların, parkların ve caddelerin tehlikeli değil huzur içinde dolaşılan yerler olması için üzerimize ne düşüyorsa gelin bu görevi hep birlikte üstlenelim. Emniyet mensuplarını, kaymakamımızı ziyaret ederek neler yapıldığını, nerelerde eksiklikler olduğunu ve yaşadığımız olumsuzlukları kendilerine rapor edelim. Esenler huzur ve umudun şehriyse ve ortada bir huzursuzluk veya umutsuzluk varsa bu mesele elbette bizleri, meclisimizi ilgilendiren meseledir. 

Bizler halkımıza hizmet yapmak, şehrimizi yarınlara hazırlamak ve bu şehrin geleceğine katkı sunmak için seçilmiş meclis üyeleriysek bu sorumluluğumuzu hep birlikte yerine getirmeliyiz” dedi. 



  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu