CHP’Lİ PINAR, AKP’LİLERİN KİMYASINI BOZDU!

CHP’Lİ PINAR, AKP’LİLERİN KİMYASINI BOZDU!

Esenler Belediyesi 2025-2029 yıllarına ilişkin stratejik plan ve 2025 Mali Yılı Performansının konuşulduğu mecliste CHP’nin tek gerçeği ve en çalışkanı Murat Pınar Göksu’yu yaylım ateşine tuttu. Pınar “Gerçekler sokakta"

CHP grubu adına konuşan ve meclis oturumlarına çalışarak hazırlanan  Murat Pınar meclis kürsüsünden bütçe üzerine yaptığı konuşmasında AKP’lilerin ve Başkan Göksu’nun kimyasını fena halde bozdu.  

VİDEO-1- İZLE

Murat Pınar: Kendi belediyemize bakmadan başka ilçe belediyelerinden örnekler vererek ve hiçbir veri ve belge açıklamadan hamaset yapıyorsunuz. Sizlerden yatırıma dönük bir bütçe hazırlamanızı beklerdik, ama sizler bir bütçe hazırlamaya bile yeterli değilsiniz. Öyle bir savruldunuz ve şaşırdınız ki kendi hazırladığınız bütçe üzerine tek bir söz söyleyemiyorsunuz. 2025’de hangi müdürlüğün ne kadar bütçesi olacak, nasıl bir büyüme yapılacak yani herhangi bir matematik veriyi açıklayamayan beceriksiz bir yönetimle karşı karşıyayız. Hazırlanan bütçe tamamen tüketime yönelik, yandaşlarınızın menfaatlerine ve beslenmesine dönük yapılmış bir bütçedir. Esenler halkının ve vatandaşların yararına olmayan bir bütçe ile karşımıza çıktınız. Bakınız yıldan yıla % 59’luk bir büyüme bütçesi var, 4.7’dan yaklaşık 7,5 milyara çıkan. İnsan kaynaklarının payı %26 fen işlerinin %17 ve kentsel dönüşüm müdürlüğünün payı % 15 olan bütçeye nbiz evet oyu vermeyeceğiz. Çünkü bir deprem gerçeği var ama siz bu rakamla neyi dönüştüreceksiniz. Yapı stokumuzun %75’i yenilenmesi gerekirken siz bu para ile kentsel dönüşüm yapamazsınız” diyerek yaptığı konuşması sataşmalara rağmen olaysız tamamlandı. 

  • Pınar, Başkan Göksu’ya oturduğu yerden misilleme yaparcasına “Şimdi sizlere göre filim zamanı ama gerçek sokaklar. Sokaklara bir bak bakalım, bizim filme değil o görmek istemediğiniz gerçeklere çözüm bulmaya, yani sokakları görmeniz gerekir” dedi
  • VİDEO-2- İZLE